Kommande försäljning

Ängsladan

Lund, Dalby

  • Antal bostäder 2 bostadsprojekt

Ängsladan

Just nu händer det mycket i Dalby. Byn utanför Lund växer så det knakar och OBOS är med i utvecklingen av ett nytt bostadsområde med omkring 100 nya bostäder i form av hyresrätter och bostadsrätter. Vi har för närvarande två aktiva projekt i området som du gärna får undersöka närmare.

Projekt i området

Nedan listas våra aktiva projekt i området. Gå in på projektsidorna och titta närmare på bostäderna och glöm inte göra en intresseanmälan! Detta kan vara början på ett stort äventyr och vi finns här för att hjälpa dig hitta ditt drömboende...

Projekt

Slutsålt

Brf Sommarängen

Lund, Dalby

  • Kommun Lund
  • Antal bostäder 15
  • Boarea 82 - 120 m²
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Artikel

Ödåkra ligger riktigt bra till

I begynnelsen var Ödåkra en sömnig liten by med ett fåtal gårdar. Idag är Ödåkra en trivsam ort med varierad bebyggelse, en populär sådan – inte minst bland barnfamiljer.

Läs hela artikeln!

En av Nordens största bostadsutvecklare

Sök bostad hos OBOS

Under 2017 levererade vi bostäder till 161 av Sveriges 290 kommuner. Just nu planerar vi för nya projekt över hela Sverige. Välkommen att hitta ditt nya hem hos OBOS du också.

Sök bostad här

Vi är en av Nordens största bostadsutvecklare

I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. 

Läs mer om OBOS