3 rok – 82 kvm för livsnjutare

Låt oss presentera en ytterst välplanerad trea med gott om bekvämligheter, som fullutrustat kök, rejäla sovrum, härliga sällskapsytor, badrum med tvättmaskin och torktumlare och gott om förvaring. Här bor du ljust, luftigt och alldeles underbart!

Känn dig som hemma!

Vi kliver in i en rymlig entré. Här hittar vi både ingången till lägenhetens fräscha toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en praktisk klädkammare som sväljer det mesta. Sedan kommer vi direkt in i hemmets hjärta: den härliga öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats.

Ett kök för alla tillfällen

Det moderna och stilrena köket är fullt utrustat för matlagning till både vardag och fest, med inredning från Vedum och vitvaror från Bosch. Kyl och frys i full storlek och diskmaskin gör vardagen ännu lite enklare. Här finns också en trevlig köksö – perfekt för den som vill hålla kocken sällskap.

Rum för att umgås

I vardagsrumsdelen ryms ett rejält matbord med plats för många gäster, utan att på något sätt försaka soffmyset. Härifrån kliver du också ut på din egen uteplats om du väljer att bo på bottenvåningen, bor du en trappa upp har du den i direkt anslutning till entrén. Oavsett vilket du väljer blir det ett extra rum när vädret tillåter. Kanske din egen lilla trädgård? Det går att odla det mesta i krukor…

Och för avkoppling

Från vardagsrumsdelen kommer du in i lägenhetens privata del, lite vid sidan av bostadens sociala ytor. Här finns ännu en användbar klädkammare och ingången till lägenhetens två trivsamma sovrum. Båda har garderob, och det ena är stort nog för en dubbelsäng. Sov gott!

Rum för din personlighet

Att flytta in i en alldeles nybyggd lägenhet där ingen bott förut är en speciell känsla. Både materialval och inredning är noga utvalda för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Här har alla lägenheter ett praktiskt förråd som rymmer det mesta. Bilen parkerar du i din egen carport, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Fullutrustat kök
  • Toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare
  • Två bra sovrum
  • Egen uteplats
  • Carport och förråd

360 rundvandring

Ja, visst är husen fina! Vår mäklare i projektet vill säkert berätta ännu mer om dem för sig också. Gå in på projektsidan så hittar du kontaktuppgifter där eller lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Säljstarten beräknas till mars 2020.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Allén

Luleå, Gammelstad

  • Kommun Luleå
  • Antal bostäder 14 radhus och 8 lägenheter
  • Boarea 82, 107 och 120 kvm
  • Inflyttning Kvartal 4 - 2021
Läs mer

Beskrivning - Hus 120 kvm

Familjernas favorit

Läs mer