Radhus 107 kvm – stor huskänsla i kompakt kostym

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus!

Välkommen in

Direkt i entrén hittar vi bekvämligheter som en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta liksom en toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och bra arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig köksö, en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap, eller kanske få lite hjälp med matteläxan?

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för allt från vårens första utefika till surströmmingspremiären, och alla grillkvällar såklart.

Två trivsamma sovrum – eller tre

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i två trivsamma sovrum. Här finns också ett mysigt allrum med extra vardagslyx i form av en fin fransk balkong. Om familjen behöver ett extra sovrum kan allrummet även göras om sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Här uppe finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läshörna som också fungerar fint som ett mindre hemmakontor.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 2-3 sovrum, alla på övervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum + toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare
  • Fin uteplats
  • Carport och förråd
Youtube video preview

Följ med in i ett av våra visningshus

Husen vi bygger i Brf Allén återfinns i flera OBOS-projekt, exempelvis på Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en filmad visning i ett hus om 120 kvm och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. 

Observera att materialvalen i Brf Allén kan skilja sig åt från huset i denna film.

360 rundvandring

Projekt

Försäljning pågår

Brf Allén

Luleå, Gammelstad

  • Kommun Luleå
  • Antal bostäder 14 radhus och 8 lägenheter
  • Boarea 82, 107 och 120 kvm
  • Inflyttning Kvartal 4 - 2021
Läs mer

Beskrivning - Hus 120 kvm

Familjernas favorit

Läs mer