Röda stugor i nutida tappning

Brf Allén hämtar inspiration både från Gammelstads kyrkstugor, och från Astrid Lindgrens värld. Det här blir ett kvarter som gjort för att umgås och trivas i. Här får du en känsla av att bo på landet – fast vi befinner oss mitt inne i ett etablerat villaområde.

Välkommen hem till gården

Faluröda hus med vita fönsterfoder ger en omedelbart välkomnande känsla, och husens placering skapar en mysig gårdsmiljö – komplett med röda staket, grusade ytor och buskar – som osökt för tankarna till en viss Bullerby. Granne med området ligger en fin skogsdunge, perfekt för upptäcktsfärder och kojbyggande. Och kvarteret kommer dessutom att få en egen lekplats.

Boendekvalitet som ger livskvalitet

Här finns hem för alla smaker. Gemensamt för husen är att nedervåningen bjuder på öppna, sociala ytor medan övervåningen lämnar plats till familjens privata liv. Även i lägenheterna ser vi en fin öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, medan sovrummen får en lite mer avskild placering. Alla bostäder får också härliga uteplatser att njuta av. Var det någon som sa livskvalitet?

Läs mer om modellerna:

Lägenheter - 82 kvm

Radhus - 107 kvm

Radhus - 120 kvm

För vardagsliv och vardagslyx

Här har alla hem en bra utgångsstandard, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver, och för dig som vill sätta extra egen prägel på ditt nya hem finns det också möjlighet att göra olika tillval – bara du är ute i god tid. Allt ifrån olika köksluckor och bänkskivor till att komplettera ditt nya hem med en mysig braskamin, om du väljer ett av radhusen. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron: alla bostäder får ett eget förråd och egen carport. Välkommen!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Allén

Luleå, Gammelstad

  • Kommun Luleå
  • Antal bostäder 14 radhus och 8 lägenheter
  • Boarea 82, 107 och 120 kvm
  • Inflyttning Kvartal 4 - 2021
Läs mer