Varför välja Allén?

Nybyggda hem för alla smaker till vettiga priser, en härlig kvartersmiljö – och ett riktigt bra läge i populära Gammelstad. Brf Allén har verkligen en hel del att erbjuda. Läs vidare, och se om du håller med.

Perfekt läge i ett etablerat område

Nackdelen med nyproduktion kan ibland vara att du flyttar in mitt på en öde åker eller på en enorm byggarbetsplats – men så är det inte här. Brf Allén tar nämligen plats mitt i ett mysigt villakvarter, i ett populärt och väletablerat område, berättar projektutvecklare André Lindström.

– I Gammelstad finns all service redan på plats, och Brf Allén får ett utmärkt läge i området. Härifrån har du gångavstånd till det mesta.

Bra bostäder till bra pris

Det enda som Gammelstad inte har så gott om är nyproducerade bostäder, just nu är Brf Allén med sina radhus och lägenheter i bekväm bostadsrättsform faktiskt ensam i sitt slag. Det är förstås en framgångsfaktor, men det slutar inte där. Här får du nämligen mycket boendekvalitet för pengarna.

– Om vi jämför med liknande bostadsrätter inne i Luleå så ligger priserna absolut lägre här, konstaterar André.

Hem för alla smaker

I Brf Allén kan du hitta hem i både radhus och lägenheter i olika storlekar. Det, i kombination med Gammelstads popularitet, tror André kommer att tilltala en härlig blandning av människor.

– Här bygger vi nya hem till alla. Både de som just flyttat ihop och kanske ska skaffa barn, de som redan har barn och de som har utflugna barn. Här finns alternativ både för de som säljer villan till förmån för ett enklare boende, och för de som vill bo i hus men kanske inte är redo att köpa villa.

I härlig kvartersmiljö

Även utemiljön i Brf Allén blir något alldeles extra. De faluröda husen placeras i en mysig, lummig gårdsmiljö, komplett med ett rött staket som inramning. Det går knappast att inte tänka på en populär saga av Astrid Lindgren här.

– Bullerbyn är kanske lite uttjatat, men liknelsen är inte fel. Här får man en känsla av att bo på landet fast vi är mitt inne i ett etablerat villaområde, förklarar André.
Barnvänligt till tusen, förstås, inte minst eftersom området också få en alldeles egen lekplats.

– Vi vill att det här ska bli ett kvarter där det är enkelt att umgås, både för stora och små, säger André.

Bekvämt i alla bemärkelser

Och sist men inte minst: det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

Hur skulle livet bli här?

Ja, vi passade på att ställa frågan till André själv...

Och han svarade...

Projekt

Försäljning pågår

Brf Allén

Luleå, Gammelstad

  • Kommun Luleå
  • Antal bostäder 14 radhus och 8 lägenheter
  • Boarea 82, 107 och 120 kvm
  • Inflyttning Kvartal 4 - 2021
Läs mer

Beskrivning - Hus 120 kvm

Familjernas favorit

Läs mer