Varför välja Dansbandet?

Bekvämare än så här blir det inte: välplanerade bostadsrättslägenheter i ett grönt och skönt område, tio minuter från centrum. Att alla lägenheter har en egen inglasad balkong och att hiss finns i huset skadar knappast heller. Läs mer om allt som Brf Dansbandet 1 har att erbjuda här.

Nära till allt

När vi väljer bostad är läget ofta avgörande. Och läget i Brf Dansbandet 1 är klart svårslaget. Här bor du lugnt och grönt med stans bästa ICA-butik på promenadavstånd, en nybyggd förskola likaså – samtidigt som du har nära till alla aktiviteter på Himmelstalundsområdet. När du vill in till centrum tar du cykeln eller spårvagnen, hållplatsen finns alldeles i närheten – och vill du åka längre bort har du nära även till påfarten för E4:an.

– Läget är en stor anledning till att många väljer att bo här i Sandtorp, säger projektutvecklare Sara Hägglöv.

Grönt, skönt kvarter

En annan anledning att trivas här är områdets gröna miljö. Hela området Sandtorp har fokus på hållbarhet. Här gäller regeln om 40% grönyta, alltså att 40% av kvarteret ska bestå av grönska och inte får bebyggas. Ett exempel på det är den fina trädgården under en flera hundra år gammal ”sparbanksek” med planteringar, lekytor och sittplatser som Brf Dansbandet 1 delar med grannarna i radhusen. Som gjort för utemys.
– Att alla lägenheter får egna inglasade balkonger är också ett stort plus, det blir som ett extra rum att njuta av. Några av marklägenheterna får också en egen liten tomt, tipsar Sara.

Genomtänkta lägenheter för alla smaker

För bekvämlighetens skull har husen hiss. Du kan välja mellan tvåor, treor och fyror – alla med välplanerade kvadratmetrar och en inredning som är utvald för att hålla stilen i många år framöver, men samtidigt låta din egen stil få ta plats. Bostäderna har en god standard redan från början, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch, inklusive egen tvättmaskin och torktumlare.

– Det här är riktigt yteffektiva bostäder som är genomtänkta in i minsta detalj. Att alla lägenheter har minst en klädkammare, och ett eget förråd är bara ett exempel på detta, säger Sara.

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

Sara Hägglöv, Projektutvecklare OBOS

Bäst med jobbet...

Att få äran att skapa bostäder som våra kunder längtar hem till. Det absolut bästa är att få uppleva glädjen när en familj får flytta in i sin nya bostad.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Dansbandet 1

Norrköping, Sandtorp

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Pris Från 1.620.000 kr
  • Inflyttning Hösten 2021
Läs mer