Härliga bostäder i härlig miljö

Brf Dansbandet består av två fyravåningshus, med 16 trivsamma lägenheter i varje hus. Varje bostad har egen ingång, vilket skapar en privat och trivsam känsla. En blandning av puts och trä ger husens fasader en alldeles egen karaktär, och den jordnära färgsättningen passar perfekt in i ett kvarter med fokus på grönska.

En gräsplätt med en stor ek strax norr om bostadshusen ger plats för sociala ytor, med en stor sandlåda, naturlek och gunga för barnen och en pergola med bänkar där du kan njuta av eftermiddagsfikat. Växtligheten fortsätter faktiskt ända upp på taken – för här får områdets komplementbyggnader levande, gröna sedumtak.

Hur ser din drömbostad ut?

Lägenheterna i Brf Dansbandet 1 byggs enligt vårt smarta bostadskoncept Start Living och finns i tre storlekar: 53, 82 och 95 kvm. Här finns med andra ord alla möjligheter att hitta det hem som passar dig bäst. Oavsett vilken storlek du väljer får du en modern, bekväm bostad med härlig balkong att njuta på, ett fullutrustat kök från Vedum med vitvaror från Bosch och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Små detaljer som gör stor skillnad i din vardag.

Utvalt och klart

I det här projektet behöver du inte bekymra dig om att göra några tillval – vi har redan valt ut en fin, stilren inredning som både håller genom åren och samtidigt låter din egen stil få ta plats. I lägenheternas kök har vi valt att variera inredningen något. Med olika bänkskivor och stänkskydd skapas två olika uttryck: ett lite modernare och ett lite mer klassiskt.

Det modernare uttrycket har en grå bänkskiva och ett grått stänkskydd med betongkaraktär. I det mer klassiska samsas ett vitt mosaikinspirerat stänkskydd med en mörkgrå bänkskiva. Båda valen kompletteras fint av släta, vita köksluckor med stilrena handtag. Vill du sedan byta ut handtagen för att sätta lite mer egen prägel på ditt nya kök går det alldeles utmärkt: vi har sett till att de valda handtagen håller standardmått. De båda stiluttrycken finns i samtliga lägenhetsstorlekar, så att du enkelt ska kunna välja din egen favorit.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Dansbandet 1

Norrköping, Sandtorp

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Pris Från 1.620.000 kr
  • Inflyttning Hösten 2021
Läs mer