Fyra rum och kök: livskvalitet på 94 kvm

Här har vi en fantastiskt fin fyra med varje kvadratmeter på rätt ställe. Vad sägs till exempel om egen balkong, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fullutrustat kök – och badrum med tvättmaskin och torktumlare? Låt oss ta en titt!

Kliv in – och känn dig som hemma!

Här har vi ett hem för hela familjen. Direkt i den rymliga entrén hittar vi ingången till lägenhetens ena sovrum, perfekt för tonåringen som värdesätter sitt privatliv – men det passar också fint som gästrum eller hemmakontor. Här finns också en stor klädkammare som rymmer det mesta och lägenhetens fräscha badrum med WC och dusch – och tvättmaskin och torktumlare som gör att tvätten går som en dans. Vi befinner ju oss i Brf Dansbandet 1, trots allt.

Har du sett, vilket kök!

Det snygga köket är öppet mot vardagsrumsdelen och har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr: kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin – och bra arbetsytor. En mysig köksö gör helheten komplett.

Rum för att umgås

Vardagsrumsdelen har plats för både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du också ut på din egen, inglasade balkong som blir ett extra rum oavsett väder – perfekt för dig som gillar att ha gäster.

Och för att koppla av

Lägenhetens två andra sovrum får ett lugnt och avskilt läge med ingång från vardagsrummet. Här finns ett rejält föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett lite mindre sovrum som passar fint för de små. Och för bekvämlighetens skull: vardagslyx i form av en stor klädkammare.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta, bilen parkerar du på kvarterets gemensamma parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

• Fullutrustat kök
• Badrum med tvättmaskin och torktumlare
• 3 sovrum
• Bra förvaring, hela 2 klädkammare
• Inglasad balkong

360 rundvandring

Ja, visst är husen fina! Vår mäklare i projektet vill säkert berätta ännu mer om dem för sig också. Gå in på projektsidan så hittar du kontaktuppgifter där eller lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Säljstarten beräknas till våren 2020.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Dansbandet 1

Norrköping, Sandtorp

  • Kommun Norrköping
  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Boarea 53 - 95 m²
  • Pris Från 1.620.000 kr
  • Inflyttning Hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer