Välkommen till gröna, sköna Sandtorp

Sandtorp är ett nytt modernt bostadsområde i Klockaretorpet med blandad bebyggelse strax utanför Norrköpings stadskärna. Här trivs redan såväl barnfamiljer som unga och äldre i skön natur med närhet till vackra skogar och berghällar. Samtidigt finns mycket bra kommunikationer in till centrala Norrköping med både spårvagn och buss. Och för dig som hellre tar cykeln finns det fina cykelvägar från området.

Här går vardagen som en dans

Kanske undrar du var Brf Dansbandet fått sitt namn ifrån? Här i området låg tidigare Folkets park – och än idag kan du faktiskt ta dig en svängom på Borgen, där det också ordnas andra typer av konserter och event. Men det finns en ytterligare poäng med namnet: här har du nämligen nära till allt du behöver i din vardag.

Nära service och aktiviteter

I Sandtorp har du alla möjligheter till fina hundpromenader och joggingrundor. Och du har också alla aktiviteter på Himmelstalundsområdet på bekvämt avstånd. Där finns allt från skatepark till bad, motionsspår och gott om möjlighet att utöva olika idrotter. Handlar mat gör du på ICA Kvantum ett par hundra meter bort och området har även fått en alldeles nybyggd kommunal förskola. Från Sandtorp har du också nära till grannstadsdelen Kneippen, där det finns ännu mera service i form av skolor, förskolor, vårdcentral – med mera.

Med hållbarhet i fokus

Sandtorp är ett område i stadsdelen Klockaretorpet med hållbarhet i fokus, ett grönt område skapat för att både människor, växter och djur ska trivas. Vi är stolta att få chansen att delta i ett projekt där ekologisk och social hållbarhet kan främjas, och här finns alla möjligheter att leva ett mer hållbart liv. Närheten till centrum och de goda kommunikationerna gör det enkelt att välja spårvagnen eller cykeln istället för bilen. Och områdets många grönområden skapar en levande karaktär åt stadsdelen.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Dansbandet 1

Norrköping, Sandtorp

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Pris Från 1.620.000 kr
  • Inflyttning Hösten 2021
Läs mer