Varför välja Högbobäcken?

Nybyggda radhus med egen trädgårdstäppa och alla tänkbara bekvämligheter, med hela Falu centrums utbud inom räckhåll. Brf Högbobäcken är verkligen något utöver det vanliga. Läs vidare, och se om du håller med.

Stadsnära drömläge

Vad sägs om att se en föreställning på Dalateatern, gå på konsert på Magasinet – och kanske ta ett glas efteråt? Javisst, du har ju ändå så nära hem! Här har du hela Falu centrums utbud, allt du behöver i din vardag – och alla sportiga aktiviteter på Lugnet på bekvämt avstånd. Och jobbar du på Falu Lasarett? Då tar du cykeln dit på fem minuter. Det går inte att förneka: Brf Högbobäcken får ett smått oslagbart läge.

Sara Hägglöv, projektutvecklare på OBOS

Härliga hus med egen täppa

Men det är inte bara läget som räknas, även bostäderna i Brf Högbobäcken är något utöver det vanliga, menar projektutvecklare Sara Hägglöv.

– Att bo så nära stan i ett nybyggt, välplanerat radhus med egen trädgårdstäppa hör inte till vanligheterna i Falun. Här får alla hus både en egen liten entréträdgård med uteplats och ett privat, grönt rum på baksidan av husen som vetter ner mot den porlande bäcken. Här finns gräsmatta, förråd och en rejäl altan. Häckar, spaljé och skärmplank skärmar av mot grannen. Och allt är klart när du flyttar in.

Flytta rakt in och njut

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut.

– Här kan du bara fokusera på att sätta din egen prägel på hus och trädgård, i den takt du önskar. Du får en bra standard redan från början med kök från HTH och vitvaror från Siemens, du kan också välja bland en hel del olika tillval, berättar Sara.

Och du: här finns ingen enorm gräsmatta att klippa, ingen stor yta att skotta snö ifrån. Du behöver heller inte svettas med något tungt underhåll av huset, allt sådant är föreningens ansvar.

Ett hållbart boende i en hållbar stadsdel

I trädgårdsstaden Surbrunnshagen står hållbarhetsaspekten i centrum, och Brf Högbobäcken är inget undantag. Här bor du i hållbara hus byggda i förnybart trä med låg energiförbrukning. Här finns laddplatser för elbil, enklare källsortering, en gemensam verktygspool där man kan dela redskap och verktyg med varandra istället för att köpa egna.

– Surbrunnshagen ska utvecklas som en cykelvänlig stadsdel: du ska inte behöva bil för att ha en fungerande vardag här, om du inte vill, säger Sara.

Bekvämt i alla bemärkelser

Att ha nära till allt är bekvämt i sig. Men ett nyproducerat boende i bekväm bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Du behöver inte ens oroa dig för några stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris.

– Det är bara att flytta in och njuta av tillvaron, konstaterar Sara.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Högbobäcken

Falun, Surbrunnshagen

  • Kommun Falun
  • Antal bostäder 18 radhus
  • Boarea 115 m²
  • Pris Från 2.395.000 kr
  • Inflyttning Sommaren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer