Varför välja Lokstallet?

Bo nytt, fräscht och prisvärt i radhus – eller lägenhet. I mysiga Vännäsby bor du lite lagom lantligt, med bekväm pendling till Umeå. Här berättar vi mer om allt det fina med Brf Lokstallet 2.

Mer livskvalitet i tillvaron

Brf Lokstallet 2 ligger i ett område med småskalig bebyggelse helt utan genomfartstrafik, där barnen kan lära sig att cykla utan problem och du kan ta en kopp kaffe på din uteplats i lugn och ro. Här finns både radhus och lägenheter, vilket tilltalar en bra blandning av människor. För även Umeborna har fått upp ögonen för trevliga Vännäsby, berättar projektutvecklare Therése Ullberg.

– Vännäsby blir allt mer populärt, både bland hemvändare som inflyttare. Att bo lite mer lantligt, nära naturen, med både skola och förskola på byn – samtidigt som tåget till Umeå tar 20 minuter – det tilltalar många. Just den kombinationen är ett lyckat recept på ökad livskvalitet.

Ett bekvämare sätt att bo på landet

Att bo på landet är en dröm för många, men att flytta in i ett äldre hus med renoveringsbehov mitt i skogen är inte för alla. Här hittar vi en annan fördel med Brf Lokstallet: du kan bo på landet utan att behöva bo i villa. Här bor du nytt och fräscht – och framförallt bekvämt – med lättskött tomt om du väljer ett radhus, i lägenheten har du ju ingen tomt alls att bekymra dig om.
– Och eftersom du bor i bostadsrätt behöver inte själv bekymra dig om något tungt underhåll, allt sådant är föreningens ansvar, förklarar Therése.

Pengar och tid över till annat

En annan anledning till att Brf Lokstallet 2 är ett bra val är rent krasst ekonomisk. Här i Vännäsby får du nämligen mycket mer för pengarna än inne i Umeå. Och i ett nybyggt hem innebär också lägre driftskostnader jämfört med ett gammalt hus. Men du får inte bara pengar över till annat. Att köpa ett nyproducerat hem sparar också tid, säger Therése.

– Tid är så mycket värt idag. Och när du köper ett nybyggt boende får du tid över till annat. Du kan med gott samvete fokusera på familjen och fritiden istället.

Om jag bodde här...

Therése berättar hur hon skulle ta sig an en dag i Lokstallet...

Läs!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Lokstallet 2

Vännäs, Vännäsby

  • Kommun Vännäs
  • Antal bostäder 5 radhus, 8 lägenheter
  • Boarea 54,5-120 m²
  • Pris Från 950 000 kr
  • Inflyttning Pågår
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer