Varför välja Skogshem?

Nybyggda radhus och parhus i ett lugnt och lantligt läge, med hela Söderköpings utbud på bekvämt avstånd. Brf Skogshem har verkligen en hel det att erbjuda. Läs mer om allt detta här.

Äntligen: nybyggda hem i Sörping

Allt fler upptäcker charmiga Söderköping, en ort med många fina kvaliteter – men nyproducerade bostäder har det hittills inte varit särskilt gott om, ännu mindre om man vill bo bekvämt i bostadsrättsform. Ända tills nu, när de härliga husen i Brf Skogshem gör entré, i ett trivsamt kvarter med lagom lantlig känsla på bekvämt cykelavstånd från centrum. Ett tillfälle för dig som vill bo nytt och fräscht, menar projektutvecklare Kenny Wissmar.

– I Söderköping är det än så länge ovanligt med nyproduktion i bostadsrättsform, och vi tror att flera olika målgrupper kommer att gilla husen i Brf Skogshem.

Ett enklare liv för många

En stor fördel med ett nybyggt radhus eller parhus i bostadsrättsform är förstås bekvämligheten: att få bo med villakänsla och samtidigt slippa allt det underhåll som att vara villaägare innebär.
– Det blir enkelt att leva här, en ypperlig form av boende med mindre vardagsstress – både för barnfamiljer som ändå har så mycket på schemat och för den lite äldre målgruppen som tröttnat på villalivet och bara vill bo bra. Här kan man få ett friare liv där man bara kan stänga dörren och dra på långsemester när man känner för det, säger Kenny.

Småstadscharm med Norrköping inom räckhåll

Att bo på en mindre ort innebär en smidigare vardag på många sätt. I Söderköping finns både all service du behöver och gott om möjligheter till en lite härligare fritid. Från Brf Skogshem har du cykelavstånd till det mesta, eller varför inte ta en promenad? Det är ungefär 2 kilometer in till stan.
– Det blir en perfekt barnvagnspromenad för dig som är föräldraledig, tipsar Kenny.
Jobbar du i Norrköping har du ungefär 20 minuter dit med bil. Föredrar du att åka kollektivt tar du bussen, från Söderköpings resecentrum tar resan en halvtimme.

– Husen i Brf Skogshem får helt enkelt ett riktigt bra läge. Nära naturen, nära småstadsidyllen och på bekvämt pendlingsavstånd från Norrköping, konstaterar Kenny.

Boendekvalitet för livskvalitet

Husen i Brf Skogshem kännetecknas av smarta planlösningar och en bra standard på utrustning och materialval, med kök från HTH och vitvaror från Siemens. Varje bostad får en stor, härlig uteplats och en egen, lättskött trädgårdstäppa att pyssla om. Kvarterets utformning gör också att flera hus får lite mer av det goda i tomtväg, berättar Kenny.
– Precis, vi har lite fler hus i hörnlägen här, perfekt för den som vill ha lite extra yta till egen odling, till exempel.

Nytt och fräscht till förmånligt pris

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och du slipper stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Att bo i Brf Skogshem innebär också att du bor till en helt annan prislapp jämfört med liknande hus i Norrköping.

– Här bor du bra – i jättefina hus till ett förmånligt pris. Det är bara att flytta rakt in, avslutar Kenny.

Bäst med jobbet

Kenny Wissmar, projektutvecklare OBOS

Jag brinner för att hitta det unika för varje plats. Att jobba aktivt med att ta reda på vad som efterfrågas på orten ger förutsättningar för att sätta lite guldkant på kundens nya bostad och tillvaro. Det är få förunnat att få vara med om resan från projektidé till att kunden flyttar in. Att förverkliga folks husdrömmar är ju ett tydligt kvitto på att vi har utformat och gestaltat något riktigt bra – en plats där människor trivs!

Projekt

Slutsålt

Brf Skogshem

Söderköping, Skogshem

  • Kommun Söderköping
  • Antal bostäder 20 par & radhus
  • Boarea 115 m²
  • Inflyttning Vintern 2021/2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer