Kedjehus 122 kvm – med rum för hela familjen

Längtar du efter ett nytt hem med gott om plats för både vardagsliv och vardagslyx för hela familjen? Med härliga sällskapsytor, upp till fyra sovrum, stor altan och alla tänkbara bekvämligheter? Nybyggt och modernt, men med en klassisk känsla? Då tror vi att detta kan vara huset för dig!

Kliv in – och känn dig som hemma!

Fast först tar vi ett snabbt stopp utanför ytterdörren: här hittar du nämligen din ena uteplats, som bara väntar på att bli invigd. Nu stiger vi in i en välkomnande entré och möts direkt av ljuset. Du ser nämligen rakt ut till husets andra uteplats på baksidan. I anslutning till entrén finns en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, liksom husets ena badrum med WC och dusch.

Ett kök för både vardag och fest

Här är det moderna köket ett eget rum, komplett med matplats, även om det öppnar upp mot vardagsrumsdelen med en trevlig bardisk. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Det är supersnyggt, modernt och stilrent – vad kan man mer begära?

Utrymme för att umgås

Det här huset har en fantastisk, öppen sällskapsyta där alla kan vara med och umgås. Här får du enkelt plats med ett rejält matbord, utan att försaka soffmyset. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen väl tilltagna uteplats som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till födelsedagskalas och grillkvällar med grannarna.

Och plats för privatlivet

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum som standard. Det stora föräldrasovrummet ligger vägg i vägg med ett mindre sovrum – perfekt för dig som har småbarn. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, en klädkammare och ett mysigt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Behöver familjen ett till sovrum? Då finns möjligheten att få ett extra sovrum istället för allrum som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kakel och klinker i badrummen, kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

 • 3 sovrum som standard
 • Fullutrustat kök
 • Härliga öppna sällskapsytor
 • 2 badrum
 • Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
 • Uteplats på både fram- och baksida

Ja, visst är husen fina! Vår mäklare i projektet vill säkert berätta ännu mer om dem för sig också. Gå in på projektsidan så hittar du kontaktuppgifter där eller lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Absolut, vi har en boväljare där du kan klicka på den bostad du vill se status och pris - Det gör du här!

Inflytt beräknas preliminärt till hösten 2020.

Projekt

Slutsålt

Brf Sara Lisas väg 2

Falun, Lilla Källviken

 • Kommun Falun
 • Antal bostäder 14 villor
 • Tomtarea 426-1090 m²
 • Boarea 122 m²
 • Inflyttning Hösten 2020
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer