Härliga hem i ett härligt kvarter

Här bor du verkligen med naturen inpå knuten! Placeringen av husen skapar en levande gatubild, och fasadernas ljusa pastellfärger ger ett glatt och trivsamt intryck. Resultatet blir ett bostadsområde fullt av liv och rörelse, perfekt inte minst för den aktiva familjen.

Plats för leksugna och livsnjutare

Granne med kvarteret har vi byggt en ny, fin lekplats – komplett med sittplatser för fikastunder och annat ute-njut. Runt omkring husen breder orörd naturmark ut sig, vilket i sin tur bidrar med en lugn och ombonad känsla, och på ena sidan gatan får husen en fantastiskt fin utsikt som extra bonus. Här är det enkelt att trivas!

Hem för alla smaker

För att du ska kunna hitta just ditt drömboende finns dessa ljusa, fristående hus i två olika storlekar: 107 kvm respektive 120 kvm. Husen byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living, vilket innebär att vi satsat allt på att ge dig bästa möjliga boendekvalitet för pengarna. Gemensamt för husen är att nedervåningen består av öppna, sociala ytor medan övervåningen lämnar plats till familjens privata liv. Alla hus får en härlig uteplatser att njuta av, egen parkering med plats för två bilar och ett rejält förråd.

Sista chansen att hitta hem här

Brf Björnö vik 3 blir den sista etappen i området. Det betyder att du flyttar in i ett redan etablerat område, inte till något som kommer att vara en byggarbetsplats för lång tid framöver. Massor av trevliga grannar får du också, området har en härlig gemenskap som gör det lätt att få nya kompisar –för både stora och små.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Björnövik 3

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 17 friliggande hus
  • Pris Från 2.695.000 kr
  • Inflyttning Kvartal 4 - 2021
Läs mer