Maxad villakänsla för hela familjen

Här har vi ett fantastiskt fint hem för familjen som vill bo nytt och fräscht med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i egen villa. Tre trivsamma sovrum som standard, två badrum, härliga sällskapsytor – inklusive en stor altan i soligt söderläge – vad mer kan man önska sig?

Välkommen in!

Vi sätter nyckeln i ytterdörren och kliver in i en välkomnande entré med praktiskt klinkergolv. Här kan vi antingen välja att smita direkt in i köket, eller fortsätta rakt in i härligheten: husets fantastiska sällskapsytor. Men innan vi gör det noterar vi också ett par praktiska detaljer: här har vi nämligen ingång till husets separata tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, och husets ena badrum med WC och dusch.

Utrymme för att leva livet

Den stora, öppna vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Oavsett hur du vill ha det finns gott om plats för hela familjen och många fler – det här huset är perfekt för dig som gillar att ha gäster! Härifrån kliver du också direkt ut på din egen altan. Den är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Ett kök för alla smaker

Det moderna köket är öppet mot vardagsrumsdelen och har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive gott om arbetsyta. Här finns också en ljus och trevlig matplats mot entrésidan, med plats för hela familjen vid bordet.

Tre trivsamma sovrum

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns hemmets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, ett stort härligt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande – och en praktisk klädkammare. Behöver familjen ett extra sovrum? Då går det att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget isolerat förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Kedjehusets fördelar

  • 3-4 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum
  • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Stor altan i söderläge
  • Carport och förråd