Högt husleveranstempo i Huddinge!

I Västra Länna, Huddinge, planerar OBOS för byggnation av ett 60-tal bostäder i bostadsrättsformat. Husleveranserna är nu i full gång i Brf Fällkilen, medan säljstarten närmar sig för systerprojektet Brf Vedklyven. Vi tog ett prat med projektledare Mikael Petersson för att prata nuläge.

Hej Mikael! Vad händer just nu i Länna?

Här i Brf Fällkilen bygger vi som bekant 17 parhus, vilket motsvarar 34 bostäder, eller volymer som vi kallar det i produktionen. Just nu är fokus på att i rask takt få ut volymerna ur fabriken och till byggplatsen. Vi har en hög produktionstakt bland annat för att säkerställa att vi kan färdigställa projektet under hösten, helst innan det blir snö och is.

Så när är ni klara om ni håller detta tempo?

Som det är nu levereras två lägenheter varje vecka – tisdag och onsdag, under 19 veckor för att vi ska få alla enheter på plats. Produktionen pågår fram till vecka 51, då vi beräknas ha rest alla husen i Brf Fällkilen.

Det är visst något särskilt med det första huset som ni reser – berätta mer!

Det första huset blir vårt visningshus, som vi räknar med att ha helt färdigställt och redo för premiärvisning innan jul. Att kunna visa kunder och intressenter hur våra hus ser ut invändigt är jätteviktigt för oss ur kvalitetssynpunkt. Det blir något extra för våra bostadsköpare när de kan komma in och uppleva planlösningen helt enkelt.

Innan vi avslutar, kan vi säga någonting om nästa etapp – Brf Vedklyven?

Här kommer vi att bygga sex parhus och 14 friliggande villor, och etapperna ligger precis i anslutning till varandra på samma adress. Båda föreningarna byggs i ett befintligt bostadsområde med lekpark, damm och härlig natur inpå knuten. Målet är att vi ska säljstarta Brf Vedklyven till våren 2021, men självklart kan man redan nu gå in och göra en intresseanmälan HÄR.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Fällkilen

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 34 parhus
  • Pris Från 3.995.000 kr
  • Inflyttning Från aug 2021 - feb 2022
Läs mer