Småhus och radhus: 107 kvm

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus, de finns både som friliggande småhus och radhus.

Välkommen in

Direkt i entrén hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor med LED-belysning över – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig köksö, en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart.

Tre sköna sovrum – eller två

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av dem bjuder på extra vardagslyx i form av en fin fransk balkong. Om ni tycker det räcker med två sovrum kan detta rum kan även göras om till ett inbjudande allrum som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Här uppe finns även ett badrum med WC och badkar, en rejäl klädkammare och en mysig läshörna som också fungerar fint som ett mindre hemmakontor.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och rostfria vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats med plats för två bilar, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 107 kvm

• 2-3 sovrum på övervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, ett med badkar
• Tvättmaskin och torktumlare
• Fin uteplats

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Slutsålt

Brf Flygledartornet

Botkyrka, Riksten

  • Kommun Botkyrka
  • Antal bostäder 29 parhus, radhus och fristående hus
  • Boarea 107, 120 och 137 m²
  • Inflyttning Från december 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Lagom när det är som bäst

Småhus och radhus: 120 kvm

Läs mer