Småhus, parhus och radhus: 137 kvm

Vill familjen ha extra gott om utrymme? Då är detta huset för er! Lika ljust, trevligt och välplanerat som sina mindre syskon – men med ännu mer av allt det goda. Här kan du dessutom välja mellan friliggande småhus, radhus eller parhus. Valet är ditt!

Stig in!

Direkt vid entrén finns ett trivsamt sovrum – perfekt som gästrum, hemmakontor eller kanske ett eget krypin för familjens tonåring? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bredvid trappan upp till övervåningen finns en rejäl garderob, och under trappan gömmer sig ett praktiskt förråd. Sedan kommer vi in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Fint och funktionellt kök

Här är köket utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr. Fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor med LED-belysning över. Den inbjudande köksön passar lika bra för morgonkaffet som för en mysig pratstund i väntan på middagen.

Rum för att umgås

I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Perfekt för både vardag och fest! Och när vädret tillåter sträcker sig umgänget gärna ut på altanen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här är det gott att leva!

Tre sköna sovrum – eller fyra

Nu tar vi trappan upp till familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum och ett mysigt allrum, som passar lika bra för familjens filmkvällar som för kidsens kompishäng. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong, som bidrar med lite extra vardagslyx i tillvaron. Här finns också två praktiska klädkammare samt ett badrum med WC och badkar. Behöver familjen ett extra sovrum? Då kan ni välja att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och rostfria vitvaror från Bosch? Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för din egen stil.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats med plats för två bilar, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 137 kvm

• 4-5 sovrum, varav ett på nedervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, ett med badkar
• Tvättmaskin och torktumlare
• Fin uteplats

Kvadratmetrarna på rätt ställe

Småhus och radhus: 107 kvm

Läs mer

Lagom när det är som bäst

Småhus och radhus: 120 kvm

Läs mer