Varför välja Brf Flygledartornet?

Bra bostäder till bra pris, med bästa läget i ett attraktivt område – och en härlig kvartersmiljö. Brf Flygledartornet har onekligen en hel del att erbjuda. Läs vidare, och se om du håller med.

Läget, läget, läget

Riksten friluftsstad blir allt mer populärt. Som kronan på verket i området höjer sig den gamla Flygledarkullen över omgivningarna. Precis här, uppe på gräddhyllan, kommer Brf Flygledartornet att byggas. Vägen upp för kullen kantas av småhus i olika storlekar och uppe på kullen, runt torget som blir en naturlig samlingsplats för hela området, ligger parhus och radhus.

Johanna Sardi - Projektutvecklare

– Här blir du verkligen herre på täppan och får njuta av utsikten. Men samtidigt har vi jobbat mycket med insynsskyddet, du ser ner – men alla ser inte upp till dig, förklarar projektutvecklare Johanna Sardi.

Ett kvarter utöver det vanliga

Höjdskillnaderna ger kvarteret en speciell karaktär där alla husen, och framförallt de tillhörande trädgårdarna, blir betydligt mer unika än i ett vanligt radhusområde. Lummig grönska skapar trivsamma rum och trädgårdarna erbjuder såväl terrasserade ytor som plats för odling: allt anpassat efter området, berättar Johanna.

– Här har vi satsat mycket på rummen mellan husen. Vi har tittat på allt. Hur rör vi oss i området? Var blir det lä och skönt att sitta? Var passar det bäst att grilla? Allt är genomtänkt in i minsta detalj, från husens uteplatser och tomter till torget, lekplatsen och den lummiga parken som är till för alla.

”Torget” mitt i byn och plats för högtflygande lekar

Mitt i kvarteret finns en gemensamhetsyta, som både innehåller praktiska funktioner som vändplan och parkering. Här finns också möjlighet att duka upp för midsommarfirande eller annat skoj i kvarteret – och, inte minst, att njuta av den fantastiska utsikten. Området får också en härlig lekplats med fantasieggande flygtema.
– Det här är något vi tror kommer uppskattas av alla som bor i närheten, säger Johanna.

Bostäder för alla – till bra pris

Här ska alla kunna hitta sitt drömhem. Därför finns dessa ljusa, härliga hus i olika storlekar och olika utföranden: friliggande småhus, parhus och radhus om 107, 120 och 137 välplanerade kvadratmetrar.

– Här har du också stora möjligheter att göra tillval för att få fler, eller färre, sovrum. Från två till hela fem stycken.

Alla hus byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living, vilket innebär att vi satsat allt på att ge dig bästa möjliga boendekvalitet för pengarna. Du får ett välbyggt hus med god utgångsstandard, som kök från Vedum och rostfria vitvaror från Bosch – till en lägre prislapp, tack vare kostnadseffektiv produktion.

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Och till ett hem där pendlingen till jobbet inte är några problem. Till både Stockholm och Södertälje är det bara 2,5 mil, eller 20 minuter med pendeltåg från intilliggande Tullinge. Men ett nyproducerat boende i bostadsrätt betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

Om jag bodde här…

Då väljer jag att flytta in högst uppe på kullen. Jag börjar min dag på altanen, äter frukost och dricker flera koppar kaffe. Ser området vakna till liv där nere – och bara njuter av att bo just här.

Vädret ser lovande ut, så jag bestämmer mig för en löprunda i Lida Friluftsområde. Där tillbringar jag en stor del av min lediga tid, eftersom jag både gillar att springa och att paddla – där finns fina förutsättningar för alla slags utomhusaktiviteter.

Blir kvar i skogen lite längre än jag tänkt. Men det gör ingenting – jag kan ju handla på ICA på vägen hem. Väljer ut lite extra gott till kvällen, det är ju ändå lördag. Väl hemma unnar jag mig ett långt bad, vi har ju badkar i badrummet på övervåningen, och så plockar jag i ordning lite. Sedan är det dags att tända grillen, äta gott – och bara ha en härlig kväll hemma i örnnästet.

Projekt

Slutsålt

Brf Flygledartornet

Botkyrka, Riksten

  • Kommun Botkyrka
  • Antal bostäder 29 parhus, radhus och fristående hus
  • Boarea 107, 120 och 137 m²
  • Inflyttning Från december 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer