Radhus 120 kvm – familjernas favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Här bor du ljust och trivsamt på välplanerade kvadratmetrar med alla bekvämligheter: sociala sällskapsytor, fullutrustat kök, tre sköna sovrum och dubbla uteplatser, till exempel.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Här börjar trivseln redan innan du sätter nyckeln i dörren, för här har du husets ena fina uteplats som bara väntar på att bli möblerad. Men vi kliver in, och direkt vid entrén hittar vi ett trivsamt sovrum. Här trivs både gäster och familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en rejäl garderob. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Ett kök som har allt

Köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Den inbjudande köksön passar lika bra för en snabb kopp morgonkaffe som för mellis eller läxläsning i väntan på middagen.

Utrymme för att leva livet

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffa. Härifrån kliver du direkt ut på din stora altan med trädäck som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Två trevliga sovrum, med mera

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trevliga sovrum och en mysig läs- eller lekhörna. Övervåningen bjuder också på ett badrum med WC och dusch, en klädkammare och ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 120 kvm

• 3 sovrum, varav ett på nedervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare
• Uteplatser på båda sidor av huset

Youtube video preview

Följ med på visning i huset!

Dessa hus byggs i flera projekt, exempelvis i Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en visning och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. Denna visningsfilm är från ett hus på 120 kvm.

Tänk på att materialvalen kan skilja sig från husen i Brf Förseglet.

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Förseglet

Nynäshamn, Sandhamn

  • Antal bostäder 25 par- och radhus
  • Pris Från 2 870 000 kr
  • Inflyttning Våren 2020
Läs mer