Parhus och radhus 137 kvm – ännu mer av allt det goda

Vill familjen ha extra gott om utrymme? Då är detta huset för er! Lika ljust, trevligt och välplanerat som sitt mindre syskon – men med ännu mer av allt det goda. Här kan du dessutom välja mellan radhus eller parhus.

Stig på!

Även här börjar trivsamheten redan utanför ytterdörren, med en fin uteplats som bara väntar på att invigas. Sedan kommer vi in i en välkomnande entré där vi hittar ingången till ett trivsamt sovrum – perfekt som gästrum, hemmakontor eller kanske ett eget krypin för familjens tonåring? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bredvid trappan upp till övervåningen finns en rejäl garderob, och under trappan gömmer sig ett praktiskt förråd. Sedan kommer vi in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Fint och funktionellt kök

Här är köket utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr. Fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Den inbjudande köksön passar lika bra för morgonkaffet som för en mysig pratstund i väntan på middagen, kanske vill någon ha lite hjälp med matteläxan?

Rum för att umgås

I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Perfekt för både vardag och fest! Och när vädret tillåter sträcker sig umgänget gärna ut på altanen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här är det gott att leva!

Plats för avkoppling

Nu tar vi trappan upp till familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum och ett mysigt allrum, som passar lika bra för familjens filmkvällar som för kidsens kompishäng. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong, som bidrar med lite extra vardagslyx i tillvaron. Här finns också gott om förvaring i form av två praktiska klädkammare och en stor garderob – samt ett badrum med WC och dusch.

Utrymme för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för din egen stil.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 137 kvm

• 4 sovrum, varav ett på nedervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare
• Två uteplatser, en på var sida om huset

Youtube video preview

Följ med på visning i huset!

Dessa hus byggs i flera projekt, exempelvis i Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en visning och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. Just denna visningsfilm är från ett hus på 120 kvm.

Tänk på att materialvalen kan skilja sig från husen i Brf Förseglet.

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Förseglet

Nynäshamn, Sandhamn

  • Antal bostäder 25 par- och radhus
  • Pris Från 2 870 000 kr
  • Inflyttning Våren 2020
Läs mer