Härliga hem med naturen runt knuten

Brf Förseglet får ett utmärkt läge med skogen i ryggen i ett trivsamt område där den befintliga bebyggelsen mest består av lite äldre radhus. Placeringen av husen skapar ett välkomnande kvarter där fasadernas jordnära färgsättning passar fint in i landskapet. Träd och buskar bidrar med lummig grönska och i skogen bakom husen byggs både en spännande naturlekplats för leksugna barn – och en mysig gemensam grillplats uppe på höjden.

Prisvärda hus för vardagsliv och vardagslyx

För att du ska kunna hitta ditt drömboende som passar just din familjesituation finns dessa ljusa, härliga hus i två olika storlekar: 120 respektive 137 kvm, med 3-4 sovrum och olika stora andelstomter. Alla byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living, vilket innebär att vi satsat allt på att ge dig bästa möjliga boendekvalitet för pengarna. Tack vare kostnadseffektiv produktion får du ett välbyggt hus med hög utgångsstandard, som kök från Vedum och vitvaror från Bosch – till en lägre prislapp. Självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Gemensamt för husen är att nedervåningen består av öppna, sociala ytor medan övervåningen lämnar plats till familjens privata liv. Alla hus har härliga uteplatser att njuta av, egen parkering och ett rejält förråd. 

Med gott om plats för uteliv

Varje hus får generösa uteplatser med trätrall, en på framsidan och en på baksidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar godast. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det fritt fram att skapa ditt eget odlarparadis. Och vill du hellre slappa i solstolen går det minst lika bra. Husens tomter varierar i storlek, så att du kan välja vad som passar er allra bäst.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Förseglet

Nynäshamn, Sandhamn

  • Antal bostäder 25 par- och radhus
  • Pris Från 2 870 000 kr
  • Inflyttning Våren 2020
Läs mer