Varför välja Förseglet?

Börjar det kännas trångt i lägenheten? Då har vi ett hett tips. Med ett fantastiskt fint läge nära havet i populära Sandhamn, Nynäshamn, byggs nu 25 nya par- och radhus för familjer av alla slag. Dessutom till en helt annan prislapp än på många andra orter i Stockholmsområdet… Niklas Ericsson, projektutvecklare hos oss på OBOS berättar mer.

Sandhamn är ett trevligt bostadsområde med skärgårdskänsla, en kvarts promenad från Nynäshamns centrum. Här bor du vackert, nära havet, inramat av klassisk, svensk skog.

– Ibland stöter vi på områden som är något alldeles extra, det här är ett sådant. Jag skulle själv kunna tänka mig att bo här, säger Niklas.
Idag består bebyggelsen mest av lite äldre radhus, så Brf Förseglet blir ett välkommet nytillskott, inte minst för barnfamiljer – eller blivande sådana, menar Niklas.

Niklas Ericsson, Projektutvecklare på OBOS

– Här får familjen gott om utrymme att växa, både inomhus och utomhus. Området får också en egen naturlekplats och en mysig grillplats på en kulle i skogen bakom husen.

Ett trivsamt kvarter

Husen får en jordnära färgsättning med inspiration från skärgårdens natur, vilket passar fint in i miljön. Kvarteret byggs som en tårtbit med en mysig innergård mellan husen. Här varierar också husens tomter i storlek, en del är betydligt större än de andra. Extra lättskött eller gott om plats för odling och annat? Du kan själva välja hur ni vill ha det. Oavsett vilket ni väljer finns här gott om plats för ute-njut.

– Alla hus får generösa altaner både på fram- och baksidan, tipsar Niklas.

Fina hus med smart funktion

Här bor du bekvämt i bostadsrätt. Husen finns i två olika storlekar, 120 kvm och 137 kvm, båda med öppna, sociala ytor på nedervåningen och plats för familjens privata liv en trappa upp. Här finns 3-4 sovrum, två badrum och fullutrustat kök, tidigare nämnda uteplatser och ett eget förråd.

Bra pendling – inte minst till Söderort

Från Nynäshamn finns goda kommunikationer, både med pendeltåg in till Stockholm och med direktbussar till Gullmarsplan. Med bil tar du dig in till Globen på ungefär en halvtimme. Att ta sig igenom Stockholm tar förstås lite längre tid.

– Pendlingsmässigt är södra Stockholm absolut inga problem – Handen, Farsta, Huddinge och så vidare fungerar fint, säger Niklas.

Och mer boendekvalitet för pengarna

Husen i Brf Förseglet byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living, det innebär i sig att du får mycket boendekvalitet för pengarna. Men inte nog med det: även läget i Nynäshamn gör sitt till för prisvärdheten.

– Du får mycket mer för pengarna här än i Stockholm, konstaterar Niklas.