Radhus 107 kvm – mycket hus i ett smidigt format

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus!

Välkommen!

Vi stiger in genom dörren, i entrén hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, glaskeramikhäll, diskmaskin och bra arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig bardisk, en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart.

Och för privatlivet

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av dem bjuder på extra vardagslyx i form av en fin fransk balkong. Här uppe finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läshörna som också fungerar fint som ett mindre hemmakontor.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett förråd som rymmer både sommardäck och julpynt och varje hushåll får en egen parkeringsplats med plats för två bilar, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 107 kvm

• 3 sovrum på övervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare
• Härlig uteplats på baksidan av huset

Youtube video preview

Följ med på visning i huset!

Dessa hus byggs i flera projekt, exempelvis i Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en visning och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. Just denna visningsfilm är från ett hus på 120 kvm.

Tänk på att materialvalen kan skilja sig från husen i Brf Genvägen.

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!