Rad- och parhus: 137 kvm

Vill familjen ha extra gott om utrymme? Då är detta huset för er! Lika ljust, trevligt och välplanerat som sina mindre syskon – men med ännu mer plats att leva livet på. Vad sägs om härliga sällskapsytor, fullutrustat kök, fyra fina sovrum och en ljuvlig altan, till exempel?

Stig på!

Direkt vid entrén finns ett trivsamt sovrum – perfekt som gästrum, hemmakontor eller kanske ett eget krypin för familjens tonåring? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bredvid trappan upp till övervåningen finns en rejäl garderob, och under trappan gömmer sig ett praktiskt förråd. Sedan kommer vi in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Fint och funktionellt kök

Här är köket utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr. Fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Den inbjudande köksön passar lika bra för morgonkaffet som för en mysig pratstund i väntan på middagen. Kanske vill någon ha lite hjälp med matteläxan?

Rum för att umgås

I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Perfekt för både vardagsmys och festligheter! Och när vädret tillåter sträcker sig umgänget gärna ut på altanen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här är det gott att leva!

Egna krypin för alla

Nu tar vi trappan upp till familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum. Här finns också ett mysigt allrum, som passar lika bra för familjens filmkvällar som för kidsens kompishäng. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong, som bidrar med lite extra vardagslyx i tillvaron. Här uppe finns också gott om förvaring, med två praktiska klädkammare och en stor garderob – samt ett badrum med WC och dusch.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för din egen stil.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett förråd som rymmer både sommardäck och julpynt och varje hushåll får en egen parkeringsplats med plats för två bilar, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 137 kvm

• 4 sovrum, varav ett på nedervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Allrum på övervåningen
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare
• Härlig uteplats på baksidan av huset

Youtube video preview

Följ med på visning i huset!

Dessa hus byggs i flera projekt, exempelvis i Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en visning och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. Just denna visningsfilm är från ett hus på 120 kvm.

Tänk på att materialvalen kan skilja sig från husen i Brf Genvägen.

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!