Grönt, luftigt och ytterst trivsamt

Grönt, luftigt och ytterst trivsamt

Brf Genvägen får en perfekt placering i ett trivsamt villaområde med skogen alldeles runt knuten samtidigt som centrum och järnvägsstationen endast ligger 1,5 km bort. Som namnet antyder kan du gena till mycket: till centrum för att handla, till sjön för att bada eller kanske till Arlanda för att ta dig ut i världen – här har du nära till allt. Förhållandevis stora tomter ger kvarteret ett luftigt intryck, och husens fasader får en blandad färgsättning för en levande men ändå harmonisk känsla, som också gör sitt till för trivseln.

Med gott om bekvämligheter

Ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. Därför får varje hushåll två parkeringsplatser och ett rymligt förråd med plats för både julpynt och vinterdäck.

Härliga hus för familjer av alla slag

Brf Genvägen erbjuder hus för alla smaker. Alla byggs i vårt smarta koncept Start Living, som ger dig mycket boendekvalitet för pengarna. Här kan du välja mellan par- eller radhus och tre olika husstorlekar: 107, 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar. 4-6 rum och kök i två plan, med social, öppen planlösning på nedre plan och gott om plats för privatlivet på ovanvåningen. Här finns alla bekvämligheter som underlättar vardagspusslet, som kök från Vedum och vitvaror från Bosch – och en härlig altan som grädde på moset.

Med gott om plats för utemys

Här får många av husen lite större tomter än i ett vanligt radhusområde. Alla hus får en rejäl altan med trädäck på baksidan av huset, och en färdig gräsmatta som bjuder in till både lek och skön avkoppling. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis. Och föredrar du att bara vara är det heller inga problem – din tomt blir precis vad du gör den till.