Varför välja Genvägen?

Vad sägs om ett alldeles nybyggt par- eller radhus med lika nära till service som till en härlig skogspromenad – och kvällsdopp? Hela kalaset på pendlingsavstånd från både Uppsala, Arlanda och Stockholm. Inte illa, eller hur? Läs mer om allt som Brf Genvägen har att erbjuda här.

Genvägen till en härlig vardag

Brf Genvägen gör skäl för sitt namn. Här har du nämligen nära till allt som Knivsta har att erbjuda: såväl service för ett gott vardagsliv som till vardagslyx i form av härliga skogspromenader och svalkande bad. In till centrum tar du enkelt cykeln eller varför inte en promenad? Och från Knivsta Station tar du sig till Stockholm Central på ungefär en halvtimme och till Uppsala på cirka tio minuter.

– Det här är ett riktigt trevlig läge, inte minst för familjer där de vuxna jobbar på olika orter, säger projektutvecklare Lisa Hunter.

Grönt och skönt i ett etablerat område

Förutom ett bra läge kan Brf Genvägen också skryta med att det blir ett riktigt trivsamt kvarter. Här handlar det inte om några få hus mitt ute i ingenstans, utan snarare om en naturlig fortsättning på ett befintligt villaområde, berättar Lisa.

– Här bygger vi i lummiga, gröna omgivningar, i ett redan etablerat villaområde med blandad bebyggelse. Din närmsta granne blir till exempel ett över hundra år gammalt soldattorp, vilket också bidrar till att ge området karaktär.

Småhus + bostadsrätt = helt rätt

Knivsta är en växande ort där det bygga en hel del, berättar Lisa. Däremot byggs det inte särskilt många småhus – och ännu färre med bostadsrätt som upplåtelseform, som här i Brf Genvägen. Och det märks att det här är en populär kombination, menar Lisa.

– Vi ser ett stort intresse, både från stockholmare och Uppsalabor, men också från folk som redan bor här i Knivsta. En stor fördel med bostadsrätten är att det är som en hybrid mellan att äga och hyra – du har stor frihet att påverka ditt boende, men samtidigt tryggheten i föreningen där ni är många som delar på ansvar och kostnader.

Bara att flytta in och leva livet

Husen i Brf Genvägen byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living. Det betyder att de byggs nästan helt färdigt i fabriken, och bara monteras ihop på byggplatsen – ett både prisvärt och kvalitetssäkert sätt att bygga. Här bor man bättre än bra – på 107, 120 eller 137 väldisponerade kvadratmetrar i två plan, med fina sällskapsytor, 4-6 rum och kök, två badrum och en genomgående bra standard med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. – Alla hus får en stor, härlig altan på baksidan av huset, och nedanför den väntar din gräsmatta med plats för både lek och skön avkoppling. Och bäst av allt, allt är klart när du flyttar in, säger Lisa.

Nytt, fräscht och superbekvämt

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och dessutom slipper du stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Är inte det bekvämt, så säg?

– Det här är ett perfekt hem för dig som vill ha ett lättskött och bekvämt boende i ett etablerat villaområde. Nära skogen, nära sjön – och ändå med närhet till centrum, sammanfattar Lisa.

Vem tror du kommer trivas bäst här?

Barnfamiljer såklart – men också äldre som lämnar 50-talsvillan med den stora, jobbiga tomten för att bo lite mindre och mycket bekvämare

 

Om jag bodde här…

Lisa Hunter, Ansvarig projektutvecklare på OBOS

Då skulle jag njuta av att ha så nära till naturen – men ändå kunna ta mig till jobbet relativt enkelt. Jag har ju en tvååring här hemma som nog också skulle uppskatta allt som finns att upptäcka i skogen, plocka spännande pinnar och kasta stenar nere vid sjön.

Projekt

Slutsålt

Brf Genvägen

Knivsta, Västra Nor

  • Kommun Knivsta
  • Antal bostäder 24 par- och radhus
  • Boarea 107, 120 och 137 kvm
  • Inflyttning Våren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer