En modern version av gamla Sigtuna

Hela Sigtuna stadsängar kännetecknas av grönska och varierad bebyggelse som skapar en levande stadsbild, en modern hyllning till det gamla Sigtuna. Och Brf Honungskupan är inget undantag. Husen byggs i trä, med variationer i både höjd och färgsättning vilket skapar ett uttryck som påminner mycket om klassisk småstadsbebyggelse: här bor du hemma på vår gata i stan, som Lotta på Bråkmakargatan skulle ha sagt.

Ett hållbart kvarter att trivas i

Husen i Brf Honungskupan får ett perfekt läge i området, och de placeras som ett u vilket bildar en grön och skön innegård som i sin tur vetter ut mot en öppen yta. Här kommer både finnas plats för odling och sköna sittplatser för trevliga fikastunder med grannarna. Men här finns också rum för det som gett bostadsrättsföreningen dess namn: bikuporna som ska producera föreningens egen honung – om ni så önskar, förstås.

Bekvämt boende för livsnjutare

Här kan du hitta hem i rymliga och Svanenmärkta tvåor, treor och fyror, med gott om bekvämligheter – perfekt för dig som föredrar att leva livet framför att greja med hus och trädgård. Men du behöver inte försaka det ljuva utelivet för det. Förutom den trevliga innergården har de allra flesta lägenheterna egen balkong eller uteplats – vissa har till och med två.

Hem med skön variation

En del av småskaligheten handlar också om att värna om det personliga i tillvaron. Hur vill du bo? Föredrar du en helt öppen planlösning, eller mer ”rum i rummet”? Älskar du när det är högt i tak? Här bjuds vi på många olika lägenhetstyper där alla har sin egen karaktär – det gör det enkelt att hitta just ditt drömhem. En vindslägenhet med högt i tak, en charmig hörnlägenhet, eller något mittemellan? Oavsett vilken du väljer får du ett hem med en härlig känsla av rymd och gott om plats för att leva livet.

Här ser du alla planlösningar!

En lika hållbar som njutbar helhet

Här bygger vi med naturmaterial, såväl inomhus som utomhus för att skapa ett hållbart hem som håller stilen i många år framöver. Hela materialpaletten andas Svanenmärkt och inspireras av klassisk, svensk landsbygdsarkitektur. Träet är alltid närvarande, från de vackra, rena träväggarna i trapphusen till att lägenheternas inredning får en lite varmare färgskala, för att återskapa träkänslan inomhus. Badrummen bjuder på lyxig hotellkänsla, med stora plattor både på vägg och golv. Alla materialval håller hög kvalitet redan i utgångsstandarden, med kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Men du kommer också att kunna göra olika tillval för att sätta din egen prägel på ditt nya hem.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

, Sigtuna Stadsängar

  • Antal bostäder 53 lägenheter
  • Pris Från 1.790.999 kr
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer