Vilken stil matchar din stil?

I Brf Honungskupan ska du bara kunna flytta rakt in och leva livet. Här får du välja mellan tre olika designstilar, som alla inspirerats av vår vackra natur – och som håller stilen länge. Dessutom har alla lägenheter en hög standard från början, med kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Du får också ett snyggt, mattlackat ekgolv, och badrum med stilren ljusgrå inredning och stora härliga kakel/klinker-plattor för extra hotellkänsla – oavsett om du väljer något av tillvalspaketen eller gillar vårt standardval allra bäst. Så, vilken blir din favorit?

VÅRT STANDARDVAL

Kalk

Ljust och fräscht för en modern och tidlös känsla

Om du tar ditt nya hem som det kommer får du ett kök med släta vita luckor, modellen heter Arkitekt i nyansen Frost, och klassiska bygelhandtag i rostfritt som tillför på en diskret retrotouch. Detta kompletteras med vita vitvaror, och en diskret mönstrad ljusgrå bänkskiva i lättskött laminat. Samma fina skiva återkommer även som stänkskydd, för en komplett helhet. I badrummet bjuds vi på eleganta kakel- och klinkerplattor med naturstenskänsla i storlek 60x60, i nyansen greige (den perfekta mixen av grått och beige). Allt som allt: en modern och ljus, men samtidigt tidlös, stil som många uppskattar.

TILLVALSPAKET

Sand

Mjuka naturtoner för en ombonad känsla

Här bjuds vi på en välkomnande designlinje i mjuka, beige naturtoner. Även här pryds köket av släta luckor, Arkitekt Plus, men här handtagslösa – och i en behagligt sandfärgad kulör. Detta kompletteras med vitvaror i rostfritt med svarta detaljer samt bänkskiva och stänkskydd i tålig kvartskomposit i den läckra, matta, nyansen Beach Clay – som går ton i ton med inredningen. I badrummet bjuds vi på samma fina kakel- och klinkerplattor med naturstenskänsla i storlek 60x60, men här i en varmare beige nyans. Som helhet, en stil för dig som uppskattar en mer ombonad känsla i modern tappning.

TILLVALSPAKET

Sten

Smakfullt med kontrast och karaktär

Här ser vi en designlinje i eleganta grå toner, som bildar en perfekt fond till att göra ditt nya hem till ditt eget. Köket ståtar med släta, handtagslösa luckor. Modellen heter Arkitekt Plus och nyansen Moln. Detta matchas perfekt med bänkskiva och stänkskydd i tålig kvartskomposit i en vacker, matt grå nyans: Venato grigio. I badrummet bjuds vi på samma fina kakel- och klinkerplattor med naturstenskänsla i storlek 60x60, men här i antracitgrått. Resultatet är stilrent utan att bli stramt, modernt utan att kännas för kallt – helt enkelt en stil som håller i längden, och som går hem i de flesta hem. 

Läs mer i broschyren!

Tillval för din egna stil

En stor fördel med nyproduktion är att du själv kan välja vilket uttryck din bostad ska ha. Här i tillvalsbroschyren kan du se vad som är standard och vilka tillval vi erbjuder i Brf Honungskupan.

Se tillvalsbroschyren!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

, Sigtuna Stadsängar

  • Antal bostäder 53 lägenheter
  • Pris Från 1.790.999 kr
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer