Mycket huskänsla i smidigt format

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus.

Välkommen in!

Innan vi kliver in stannar vi till på den trevliga farstubron. En perfekt plats att smita ut på när du vill njuta av morgonkaffet i lugn och ro, innan de andra i familjen vaknar. Precis innanför dörren hittar vi sedan bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig köksö, perfekt för den som vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din stora altan med trädäck. Den blir som ett extra rum när vädret tillåter och här kan du njuta av allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva – och alla mysiga grillkvällar såklart.

Och rum för avkoppling

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum, ett av dem med en fin fransk balkong som extra vardagslyx. Här uppe finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läs- eller arbetshörna.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen uppfart, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Parhusets fördelar

  • 3 sovrum på övervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fin altan
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Förråd