För dig som vill ha lite mer av allt det goda

Det här är huset för dig som vill ha lite mer plats att leva livet på. Lika ljust och välplanerat som sina mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. Fyra sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor och ljuvliga uteplatser, till exempel.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Innan vi kliver in pausar vi en stund på den mysiga farstubron. Kanske blir det här du njuter av morgonkaffet framöver? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett trivsamt sovrum. Perfekt för gäster, eller familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Om du inte behåller det själv, som ditt hemmakontor? I anslutning till entrén finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en praktisk klädkammare. Sedan kommer vi rakt in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Typplanlösning för parhus om 137 kvm

Ett kök för alla smaker

Det moderna köket är utrustat för såväl snabbnudlar som festmiddagar. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen – förutom en inbjudande bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap.

Rum för att umgås

I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Perfekt för både vardag och fest! Härifrån kliver du också ut på din härliga altan som står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva – och alla långa sommarkvällar där emellan. Här är det gott att leva!

Plats för att koppla av

Nu tar vi trappan upp till familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum ett av dem med fransk balkong mot entrésidan. Här uppe finns också ett mysigt allrum, som passar lika bra för familjens myskvällar som för kidsens kompishäng. Även från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong, som bidrar med lite extra vardagslyx i tillvaron. Här finns också hela tre praktiska klädkammare samt ett badrum med WC och dusch.

Utrymme för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Parhusets fördelar

  • 4 sovrum, varav ett på nedervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Stor altan
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Gott om förvaringsyta

Projekt

Kommande försäljning

Brf Talldungen

Uppsala, Skölsta

  • Antal bostäder 36 parhus
  • Säljstart 17 nov
  • Inflyttning Från december 2021
Läs mer