Radhus 107 kvm – välplanerad bostad som känns större än du tror

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Ett hem som är lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus. Nybyggt i ett trevligt, etablerat villaområde.

Välkommen in

Direkt i entrén hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig bardisk, en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart.

Tre sköna sovrum – med mera

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum varav ett av dem bjuder på extra vardagslyx i form av en fin fransk balkong. Här uppe finns även ett fräscht badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läs- eller lekhörna som också fungerar fint som ett mindre hemmakontor.

 

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och nya vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 107 kvm

• 3 sovrum på övervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum
• Tvättmaskin och torktumlare
• Fin uteplats

360 rundvandring

Youtube video preview

Följ med på visning i huset!

Dessa hus byggs i flera projekt, exempelvis i Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en visning och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. Just denna visningsfilm är från ett hus på 120 kvm.

Tänk på att materialvalen kan skilja sig från husen i Brf Valsjöskogen.

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Valsjöskogen

Åkersberga, Margretelund

  • Antal bostäder 29 par- och radhus
  • Pris Från 2 995 000 kr
  • Inflyttning okt 2021 - apr 2022
Läs mer