Full fart i Valsjöskogen – nu levereras husen!

Nu händer det mycket i Brf Valsjöskogen, där OBOS bygger 29 moderna bostäder i rad- och parhus. Projektutvecklare Malin Bloom berättar mer om läget just nu i området.

Markarbetena har pågått sedan i våras – vad är status just nu?

- Nu är alla grundplattor gjutna, så nu är det bara själva husen som ska på plats. Vi räknar med att de första husleveranserna kommer att ske under vecka 47 och sedan pågår de ända fram till våren.

Husen som byggs är av konceptet Start Living. Vad innebär det för själva montaget?

- Start Living är ett volymkoncept, och det betyder att husen tillverkas industriellt som moduler i en torr och säker miljö, för att sedan levereras till byggplatsen. Där går montaget snabbt –på en förmiddag får vi de första husen på plats.

Den 9-15 november ordnar OBOS en visningsvecka – kommer ni att ha någon visning då?

- Värt att nämna är att vi bygger ett fint visningshus i Brf Valsjöskogen, som kommer att stå klart för visning i februari. Men till visningsveckan i november planerar vi för två byggplatsvisningar, då man är välkommen hit för att känna in själva området.

Om man är nyfiken på en bostad i Valsjöskogen, vad ska man tänka på då?

- Om man vill ha möjlighet att göra inredningsval i Brf Valsjöskogen behöver man boka en bostad innan årsskiftet. Detta är viktigt att man känner till som intressent, eftersom de allra flesta vill göra sina personliga tillval.

Ni har satt ett introduktionspris för bostäderna här, berätta mer om det?

- För att ge projektet en riktigt bra start erbjuder vi ett introduktionspris till de tio första som tecknar förhandsavtal. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Än så länge är det sex sålda bostäder och två bokade, så det finns fortfarande möjlighet att ta del av introduktionspriset.

Brf Valsjöskogen är en Trygg BRF, vad innebär det?

- Jättekort sammanfattat så innebär det en kvalitetsmärkning för våra kunder. Den garanterar att Brf Valsjöskogen har en sund ekonomi och att den uppfyller etiska krav, och det är Gar-Bo som har skött certifieringsprocessen. Läs mer om Trygg BRF Här.

Är Brf Valsjöskogen det sista projektet OBOS bygger i området?

- Nej, Valsjöskogen är ett större område som kommer att bestå av flera hundra bostäder, där OBOS har en stor andel. Det kommer fler bostadsrätter från oss här under de kommande åren, såväl som villor från OBOS systervarumärken Myresjöhus och SmålandsVillan.

 

Projekt

Försäljning pågår

Brf Valsjöskogen

Åkersberga, Margretelund

  • Antal bostäder 29 par- och radhus
  • Pris Från 2 995 000 kr
  • Inflyttning okt 2021 - apr 2022
Läs mer