Moderna hem för en guldkantad vardag

I Brf Vedklyven är det enkelt att njuta av livet. Här möts vi av ett inbjudande kvarter där husen placeras kring en charmig, lugn återvändsgata. Här kan du verkligen njuta villalivet, med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel – i det lite mer lätthanterliga formatet. Samtidigt slipper du klassiska villabekymmer – eftersom du inte har en vildvuxen jättetomt att ta hand om, och att allt tungt underhåll på husen blir bostadsrättsföreningens ansvar.

Ett komplett kvarter

Brf Vedklyven bjuder på av tre olika hustyper. Parhus om 100 kvm och två olika villor om 109 respektive 135 kvm. Precis som i grannkvarteret, Brf Fällkilen, möts vi av en modern arkitektur och en färgsättning i mjuka naturtoner som matchar de gröna omgivningarna perfekt, vilket förstås även gäller de levande gröna sedumtaken på vissa av husen. Mitt i härligheten hittar vi vacker park med grönskande träd, en damm och en gemensam grillplats – och ett stenkast bort finns även en helt ny lekpark.

Rum för familjer av alla slag

Med tre olika husmodeller finns här rum för det goda livet, oavsett hur din familj ser ut. Parhusen om 100 kvm bjuder på ljusa, effektiva ytor där du får plats med mycket utan att det känns det minsta trångt – tre sovrum, till exempel. Vill du ha ännu mer villakänsla och möjlighet till fyra sovrum? Då ska du ta en titt på de friliggande villorna, där det största om 135 kvm även stoltserar med egen carport och en fantastiskt fin terrass ovanpå den.

Med utrymme för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart har varje hus en rejäl altan. Parhusen och de större villorna har sin på baksidan av huset, och den mindre villans altan ligger på husets ena långsida. Allt för att utnyttja solen på bästa sätt. Villorna om 135 kvm har dessutom en härlig terrass att njuta av. Och utanför altanen väntar din egen trädgård. Här varierar tomternas storlek en hel del, från den lättskötta täppan till betydligt större tomter med möjlighet att skapa ditt eget trädgårdsparadis. Valet är ditt!

Hem med bra standard som standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en riktigt bra standard. Vad sägs till exempel om klinkergolv i entrén, badrum med kakel och klinker och badkar på övervåningen, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, till exempel har vi här valt ett riktigt snyggt grått kök. Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hem får eget förråd och egen parkeringsplats för två bilar. I den största villan får bilen det extra bra i en carport.

Och rum för egna val

Om du är ute i god tid kan du också göra olika tillval för att sätta egen prägel på ditt nya hem. Allt ifrån olika köksluckor och bänkskivor, till tre olika tillvalspaket för badrummet med stora härliga kakelplattor i olika kulörer och matchande klinker såklart. I villorna finns också möjlighet att göra om allrummet på övervåningen till ett extra sovrum – och att lyxa till det lite extra med en mysig braskamin i vardagsrummet.

Projekt

Kommande försäljning

Brf Vedklyven

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 12 parhus och 14 friliggande villor
  • Säljstart Kvartal 1 - 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer