Parhus 100 kvm: ljust och luftigt hem i smidigt format

Längtar du efter ett nytt hem med gott om plats för det sociala i tillvaron – men där varje familjemedlem också hittar sitt eget krypin? Ett hem med villakänsla som ändå inte känns för stort? Då kan detta vara huset för er!

Stig in!


Direkt när vi kommer in i den välkomnande entrén möts vi av ljuset: härifrån ser du nämligen rakt ut till baksidan av huset. Vi hänger av oss ytterkläderna och kikar in i husets ena badrum, ett fräscht sådant med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och ett fint litet fönster som extra bonus. Sedan kliver vi direkt in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Ett kök att trivas i

Det här moderna köket är fantastiskt snyggt, med släta grå luckor från HTH och integrerade vitvaror. Men det är också både funktionellt och utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr, med fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Vid det stora fönsterpartiet blir det perfekt att placera ett matbord med plats för många middagsgäster, och eftersom köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen behöver du aldrig känna dig ensam vid spisen.

Utrymme för umgänge

I vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffmys. Stora fönster släpper in ljuset, och härifrån kliver du också ut på din ljuvliga altan som står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna. Här är det gott att leva!

Rum för avkoppling

Nu är det dags. Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, det största av dem är också utrustat med en lyxig skjutdörrsgarderob. Övervåningen bjuder också på ett badrum med WC och badkar – och ett härligt allrum som passar perfekt för både fredagsmys, filmkvällar och tv-spelande.

Här får du

  • 3 sovrum
  • Fina sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Fin altan på baksidan av huset
  • Förråd på 4,8 kvm och parkeringsplats för två bilar

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Kommande försäljning

Brf Vedklyven

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 12 parhus och 14 friliggande villor
  • Säljstart Kvartal 1 - 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer