Villa 109 kvm: härliga, ljusa ytor för den sociala familjen

Vill du ha lite mer plats i tillvaron? Då ska du titta närmare på dessa fina hus. Här är det enkelt att leva det ljuva villalivet med härliga öppna sällskapsytor och en fin altan som kronan på verket, tre sovrum som standard och alla bekvämligheter på plats när du flyttar in. Var det någon som sa livskvalitet?

Välkommen in!


Den som väntar på något gott väntar vanligtvis alldeles för länge. Så är det inte här. Här hänger vi av oss ytterkläderna och stiger direkt in i händelsernas centrum: en fantastiskt fin öppen planlösning för kök och vardagsrum. Men här saknas heller inte praktiska godbitar, för mitt emot köket finns ingången till ett stort och härligt badrum med WC och dusch – och ett rejält klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare.

Ett kök för både vardag och fest

Köket är både praktisk och snyggt, med släta grå luckor från HTH och integrerade vitvaror. Här finns all utrustning du behöver för matlagning till både vardag och fest: fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Och när du behöver handdiska gör du det med utsikt, tack vare ett fint fönster ovanför diskbänken. Kökets, och kanske även hemmets, hjärta är den inbjudande köksön som passar lika bra för läxläsning och mellis som för en drink innan festmiddagen. Vi sa väl att det här är ett hem för den sociala familjen?

Rum för trevliga stunder

Köket glider sömlöst över i en perfekt plats för din matplats. Här finns också utgången till den ljuvliga altanen, som breder ut sig på husets ena långsida. Tänk när du kliver ut där med morgonkaffet i högsta hugg! Eller dukar upp för kalas, för den delen… Det här blir verkligen ett extra rum när vädret tillåter. Men skulle det regna kliver ni bara in igen: i den trivsamma vardagsrumsdelen finns också gott om plats för såväl vardagsmys som alla tänkbara festligheter.

Plats för privatlivet

Nu tar vi trappan upp till övervåningen, eller familjens privata oas i tillvaron. Här finns tre mysiga sovrum, det största av dem med vardagslyx i form av en rejäl klädkammare, eller dressing room om vi ska vara lite mer internationella. Övervåningen bjuder också på ett badrum med WC och badkar – och ett allrum som passar lika bra för lugna filmkvällar och tuffa tv-spelsturneringar. Behöver familjen ett fjärde sovrum? Då går det bara att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i Tillvalsbroschyren.

Här får du

  • 3-4 sovrum
  • Fina sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare
  • Fin altan på sidan av huset
  • Förråd på 4,8 kvm och parkeringsplats för två bilar

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Kommande försäljning

Brf Vedklyven

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 12 parhus och 14 friliggande villor
  • Säljstart Kvartal 1 - 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer