Villa 135 kvm: med rum för det lilla extra

Här har vi huset för dig som inte vill kompromissa med något. Ljust och luftigt med fantastiska sällskapsytor, inte minst i form av både altan och terrass. Men också gott om rum för privatlivet, med tre sovrum som standard och möjlighet till fyra, och praktiska godsaker som carport och separat klädvårdsutrymme. Villaliv de luxe, helt enkelt.

Känn dig som hemma!


Det är just den känslan som möter oss så snart vi kliver in genom ytterdörren. För här hinner vi knappt hänga av oss ytterkläderna innan vi kommer in i själva härligheten: en oerhört trivsam öppen planlösning för kök och vardagsrum. Men här finns också rum för det praktiska i tillvaron. På vägen in hittar vi både ett rejält klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare – och ett fräscht badrum med WC och dusch.

Ett riktigt drömkök

Det här köket är något alldeles extra: modernt, snyggt och praktiskt, med släta grå luckor från HTH, takhängd fläkt och integrerade vitvaror för en extra lyxig känsla. Här finns rum för en rejäl matplats med utsikt mot entrésidan och all utrustning du behöver för dina kulinariska mästerverk: fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Och pricken över det berömda i:et är såklart den trivsamma köksön, den givna medelpunkten för både vardag och fest.

Rum för det goda livet

Den luftiga vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Och vill du lyxa till din tillvaro lite extra kan du också välja att sätta in en mysig braskamin som tillval, läs mer om det i Tillvalsbroschyren. Härifrån kliver du också ut på din härliga altan: den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskivor – och alla grillkvällar såklart.

Utrymme för avkoppling

En trappa upp kan hela familjen hitta sin egen privata sfär. Som standard finns här tre trevliga sovrum, det största av dem med en rejäl skjutdörrsgarderob. Här finns också ett mysigt allrum med utgång till husets kronjuvel: terrassen ovanpå carporten. Behöver familjen ett fjärde sovrum? Då går det bra att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i Tillvalsbroschyren. Vi avslutar rundturen på övervåningen med en titt på det fina badrummet med WC och badkar och kikar även in i den rymliga klädkammaren, Här är det gott att leva!

Här får du

  • 3-4 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, det ena med badkar
  • Rejält klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Fin altan och en toppenterrass
  • Förråd på 4,2 kvm och carport

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Kommande försäljning

Brf Vedklyven

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 12 parhus och 14 friliggande villor
  • Säljstart Kvartal 1 - 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer