Villa 105 kvm – allt du behöver i ett plan

Äntligen! Ytterst välplanerad och trivsam minivilla med allt du behöver lätt tillgängligt i ett plan: tre sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum och ett separat klädvårdsutrymme – men också en stor, härlig altan. Ett perfekt hus för dig som prioriterar bekvämlighet i ett plan framför antalet rum, men passa på: det finns bara två villor av den här modellen…

Välkommen in!

Att det här är ett hem för dig som uppskattar bekvämligheter märks så snart vi öppnar dörren. Direkt i entrén hittar du husets ena badrum med WC och dusch och det separata klädvårdrummet med tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en praktisk groventré, perfekt för leriga stövlar eller tassar.

Sedan passerar vi två trevliga sovrum – eller varför inte arbetsrum, hobbyrum eller gästrum – innan vi kliver ut i husets hjärta: den ljusa och härliga öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Fina sociala ytor

Det snygga köket har all utrustning du kan tänkas behöva för matlagning till både vardag och fest: kyl och frys, kombinerad ugn och mikrovågsugn, induktionshäll och diskmaskin. En trevlig köksö bjuder in till att hålla kocken sällskap – och ytan erbjuder gott om plats för både soffa och matbord. Två dörrar öppnar upp till husets ljuvliga, stora altan. Altanen är byggd i vinkel längs med hela baksidan och en stor del av långsidan på huset, vilket ger gott om utrymme för utemys. Från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva – och alla trevligheter däremellan. Härifrån altanen kommer du också åt ditt rejäla förråd som är placerat på baksidan av huset.

Och en helt privat sådan

Från vardagsrumsdelen kommer du in i husets privata del. Här hittar vi ett stort, trivsamt sovrum, en vardagslyxig walk-in-closet (eller klädkammare på ren svenska) och det stora badrummet med WC, dusch och dubbla handfat. Alla dessa rum är förbundna med varandra, med ingång från vardagsrumsdelen till sovrummet och till badrummet.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och rostfria vitvaror från Siemens? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport, har ni två bilar får även den andra plats på uppfarten. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 3 sovrum, det största i en privat avdelning tillsammans med badrum och klädkammare.
  • Fina öppna sällskapsytor.
  • Fullutrustat kök.
  • 2 badrum.
  • Separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare.
  • Stor, härlig altan!

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Försäljning pågår

Pärlbandet

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 13 st villor
  • Pris Från 4 450 000 kr
  • Inflyttning 2020/2021
Läs mer