Villa 144 kvm – ett säkert kort för den sociala familjen

Härlig, ljus familjevilla i två plan. En villaklassiker som håller vad den lovar, med fyra sovrum, två badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också gott om förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare.

Välkommen hem!

Direkt i entrén möts vi av ett fantastiskt ljusinsläpp: du ser rätt igenom huset, ända ut till altanen på baksidan. Men låt oss återkomma till den. För här börjar vi vår rundtur med att kika in i husets smarta klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré som kommer väl till pass för familjemedlemmar med leriga galonbyxor och stövlar.

Vägg i vägg hittar vi också husets ena badrum med WC och dusch. Och sedan kliver vi direkt in i härligheten: för här är hela nedervåningen ett enda stort och alldeles underbart rum.

Kök för sociala kockar

Det moderna köket är helt öppet, fullt utrustat och som gjort för att umgås i. Här behöver du aldrig känna dig ensam vid spisen! Kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin finns på plats och den inbjudande köksön blir den naturliga medelpunkten. En plats som passar lika bra för morgonkaffet som för läxläsning i väntan på middagen. Här finns också en trevlig matplats med plats för åtta vid bordet – och utsikt mot den lugna villagatan utanför.

Gott om plats för att umgås – ute och inne

Den rymliga vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Stora fönster och inte mindre än tre dörrar ut till din ljuvliga altan suddar effektivt ut gränsen mellan ute och inne. Altanen är verkligen rejäl, byggd i vinkel sträcker den sig längs med baksidan och en stor del av långsidan på huset. Här finns med andra ord gott om plats för både grillfester och saftkalas!

Gott om plats för privatlivet

När vi kommer upp för trappan möts vi av ett mysigt allrum, ett extra vardagsrum som passar fint för både tv-spelande och filmkvällar. Runt om det hittar vi fyra fina sovrum, en praktisk klädkammare och ett ljust, trevligt badrum med WC och badkar. Här finns plats för alla i familjen att hitta sitt eget krypin.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och snowboards. Bilen parkerar du i din egen carport, har ni två bilar får även den andra plats på uppfarten. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 144 kvm

• 4 sovrum
• Fantastiska sällskapsytor
• Fullutrustat kök, med matplats för åtta
• 2 badrum, ett med badkar
• Separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare
• Stor, härlig altan

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan i detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Projekt

Försäljning pågår

Pärlbandet

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 13 st villor
  • Pris Från 4 450 000 kr
  • Inflyttning 2020/2021
Läs mer