Ett perfekt boende för en aktiv livsstil

I Björnövik har du både skidåkning, promenadstråk, bad och svampskogar runt knuten. Och när dagens aktiviteter tar slut – då är det härligt att komma hem till kvarteret Pärlbandet. Kvarteret har fått sitt namn av hur husen sträcker ut sig längs med den lugna villagatan, men också av att det här är riktiga pärlor till villor.

Husens fasader färgsätts i klassiskt vitt med grå detaljer som ger ett både välkomnande och stilrent intryck. Varje hus får stora, fina uteplatser som bara väntar på att du ska tända grillen. Finns det gröna fingrar i familjen är det fritt fram att skapa ditt eget odlarparadis. Vill du mest bara vara? Då har du kommit till rätt plats – mer lättskötta tomter får man leta länge efter.

Drömhus för alla smaker

Dessa ljusa, luftiga villor kommer i tre olika storlekar: 105, 144 och 147 kvm. Den minsta modellen är ett bekvämt enplanshus med varje kvadratmeter på rätt ställe. De två större husen erbjuder generösa ytor fördelat på två våningsplan. Oavsett vilket du väljer får du ett hem där fina sociala ytor samsas med gott om plats för privatlivet i 3–4 sovrum. 

Tidlös elegans med det lilla extra

Som standard bjuds vi på ett elegant kök från HTH, med släta dammgrå köksluckor som harmoniskt bryts av med en mörkgrå bänkskiva, vilket också matchar vitvarorna från Siemens i svart och rostfritt på ett fint sätt. För att komma åt själva essensen av kökskärlek har vi valt handtagslösa luckor och integrerade lösningar för såväl kyl och frys som diskmaskin, vilket förstärker den stilrena looken.

Rum för din personliga stil

I entré och badrum får vi ett granitgrått klinkergolv, medan resten av huset ståtar med ett mattlackat ekgolv. I badrummen ser vi fräsch, vit inredning från Vedum och klassiskt vitt kakel som kronan på verket. Lika modernt som tidlöst, och en perfekt bas som lämnar rum för din egen stil att komma till sin rätt.

Valet är ditt

Naturligtvis kan du också sätta egen prägel på ditt nya hem med hjälp av olika tillval, bara du gör dina val i god tid. Kanske vill du hellre ha ett vitpigmenterat ekgolv? En annan bänkskiva i ditt kök? Eller kakel och klinker i en annan nyans? Ta en titt i tillvalsbroschyren, där hittar du alla alternativ du har att välja mellan – och Nils som är kundansvarig i projektet guidar dig gärna vidare bland de olika valen.

 

Projekt

Försäljning pågår

Pärlbandet

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 13 st villor
  • Pris Från 4 450 000 kr
  • Inflyttning 2020/2021
Läs mer