Ett perfekt boende för en aktiv livsstil

I Björnövik har du både skidåkning, promenadstråk, bad och svampskogar runt knuten. Och när dagens aktiviteter tar slut – då är det härligt att komma hem till kvarteret Pärlbandet. Kvarteret har fått sitt namn av hur husen sträcker ut sig längs med den lugna villagatan, men också av att det här är riktiga pärlor till villor.

Husens fasader färgsätts i klassiskt vitt med grå detaljer som ger ett både välkomnande och stilrent intryck. Varje hus får stora, fina uteplatser som bara väntar på att du ska tända grillen. Finns det gröna fingrar i familjen är det fritt fram att skapa ditt eget odlarparadis. Vill du mest bara vara? Då har du kommit till rätt plats – mer lättskötta tomter får man leta länge efter.

Drömhus för alla smaker

Dessa ljusa, luftiga villor kommer i tre olika storlekar: 105, 144 och 147 kvm. Den minsta modellen är ett bekvämt enplanshus med varje kvadratmeter på rätt ställe. De två större husen erbjuder generösa ytor fördelat på två våningsplan. Oavsett vilket du väljer får du ett hem där fina sociala ytor samsas med gott om plats för privatlivet i 3–4 sovrum. Inredning och utrustning är utvald för att hålla en hög standard, idag och i många år framöver. Vad sägs till exempel om golvvärme, kök från HTH och rostfria vitvaror från Siemens? Och för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya hem finns även möjlighet att göra egna tillval.

Projekt

Försäljning pågår

Pärlbandet

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 13 st villor
  • Pris Från 4 450 000 kr
  • Inflyttning 2020/2021
Läs mer