Varför välja Pärlbandet?

Som ett pärlband ligger dessa nybyggda, vita villor på rad. Hem i både ett och två plan med alla tänkbara bekvämligheter – i ett trivsamt, naturnära kvarter med både stad, bad och skidbacke inom räckhåll. Kvarteret Pärlbandet i Norrtäljes pärla Björnövik har onekligen en hel del att erbjuda. Läs vidare, och se om du håller med.

Uppfyll husdrömmen i vackra Björnö

På promenadavstånd från Norrtäljes mysiga stadskärna ligger natursköna Björnövik. Här bor du granne med både svalkande bad och fartfylld skidåkning i Kvisthamrabacken – en timme från Stockholm. Här trivs redan en härlig mix av yngre och äldre, både barnfamiljer och par utan barn. Nu har du också chans att hitta hem här.

Lina Werner, Projektutvecklare


– Kvarteret Pärlbandet blir områdets flaggskepp. Här bygger vi 13 nya friliggande villor med äganderätt i tre olika storlekar: 105, 144 och 147 kvm. Oavsett vilket du väljer får du ett eget hus på en egen tomt på enklast möjliga vis: en välpaketerad bostadsdröm, säger projektutvecklare Lina Werner.

Fritt från krångel

Kanske har du tidigare erfarenhet av att bygga själv? Då vet du att på samma sätt som det är ett himmelrike att kunna välja själv när det gäller sådant som intresserar dig också ställer krav på att du ska välja sådant du hade hoppats någon annan skulle välja åt dig. Om du är kvalitetsmedveten och vill ha en klassisk villa utan att för den skull vara traditionell tror vi att Pärlbandet är något för dig. Vi på OBOS har gjort valen åt dig och är du en av de första att köpa ett av våra pärlor till hus så kommer det finnas möjlighet att göra några specifika val ändå.

– Vi har valt ut det bästa i alla led, med helheten i fokus. Från en kvalitetssäkrad byggprocess i våra egna fabriker och en modern, genomtänkt planlösning till klassisk, tidlös kvalitet när det kommer till materialval och inredning, förklarar Lina.

Till ett fast pris

En annan fälla med att bygga själv är att det kan vara väldigt svårt att överblicka totalkostnaden. Markarbeten kan till exempel vara en stor källa till osäkerhet, vips riskerar drömhuset att bli väldigt mycket dyrare än du tänkt dig. Så är inte fallet här, berättar Lina.
– Här ser du det slutgiltiga priset direkt. Du vet vad som ingår, och vilka förutsättningar som gäller. Huset står klart, utomhus väntar en stor altan med trätrall, vi har förberett för gräsmatta och uppfarten är grusad – sedan är det fritt fram för dig att sätta din personliga prägel på ditt hem och din trädgård.

Trygg bostadsresa

Att köpa villa i Kvarteret Pärlbandet är en trygg affär. Här drar du nytta av OBOS långa erfarenhet av att bygga bostäder. Du kan vara säker på att vi lyfter blicken och ser hela ditt nya hem i ett färdigt paket, så att du får tid över till roligare saker, menar Lina.
– Och om du är ute i god tid finns också möjligheter att göra tillval för den som så önskar.

Med valuta för pengarna

Sedan ska vi heller inte sticka under stol med att du får bra valuta för dina pengar här i Björnö. Om vi tittar på liknande hus i någon av kommunerna norr om Stockholm, som bara ligger lite närmare, så får du räkna med att lägga till ett par miljoner på prislappen. Bara en sådan sak…

Vilket hus ska vi välja?

Förutom storleksskillnaden har alla husmodellerna sin egen charm, och det är inte alltid så enkelt att välja. Här kommer Linas snabbguide för dig som funderar:

Föredrar du ett bekvämt, lättillgängligt boende i ett plan? Välj villan på 105 kvm.
Behöver ni fyra sovrum? Välj mellan 144 kvm eller 147 kvm.
Är ni många i familjen kanske tre badrum är ett plus? Välj då villan på 147 kvm.
Vill familjen ha en separat matplats? Välj villan på 144 kvm.
Vill du ha både stor altan och balkong på övervåningen? Välj villan på 147 kvm
Önskar du en välplanerad villa med trädgård, stor altan, carport, förråd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum? Alla husen i Kvarteret Pärlbandet erbjuder detta.
Föredrar du ett boende i bostadsrättsform? Ta en titt på grannprojektet: Brf Björnövik 3

Projekt

Försäljning pågår

Pärlbandet

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 13 st villor
  • Pris Från 4 450 000 kr
  • Inflyttning 2020/2021
Läs mer