2 rok, 53 kvm

Längtar du efter en ljus och härlig lägenhet med alla bekvämligheter? Som fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare – och egen liten uteplats? Då ska du titta lite extra på dessa trevliga tvåor.

Välkommen!

Vi stiger in i en välkomnande entré och känner oss omedelbart som hemma. Här finns både plats för att hänga av sig ytterkläderna, och ingången till en praktisk klädkammare som sväljer det mesta. Bra förvaring ska aldrig underskattas!

Rum för ljuva drömmar

Direkt intill entrén hittar vi också ingången till lägenhetens mysiga sovrum. Lugnt och skönt beläget, lite avsides från händelsernas centrum. Sedan passerar vi ingången till det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare innan vi når lägenhetens hjärta.

Utrymme för att umgås

Vardagsrumsdelen tar emot oss med öppna armar och flyter sömlöst samman med matplats och kök. Trots begränsat antal kvadratmetrar får du plats med matbord och soffa, och öppenheten gör att alla kan delta i konversationen, oavsett om du sitter vid middagsbordet eller i soffhörnet. Om du väljer att flytta in på bottenvåningen har du också utgång till din egen uteplats här – väljer du att flytta in på övervåningen når du istället din mysiga balkong.

Kök för snabbnudlar och trerätters

Det trevliga köket är utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med inredning från Vedum och vitvaror från Bosch. Inklusive fullstor kyl och frys – och diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett eget förråd och en egen parkering. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Egen uteplats eller balkong
  • Förråd och parkering ingår