3 rok, 67 kvm

Dessa trevliga treor passar perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter – och egen uteplats eller balkong.

Varsågod och stig in!

Vi öppnar dörren och kliver in en välkomnande entré. Här hittar vi dels plats för att hänga av sig ytterkläderna, och ingången till en praktisk klädkammare men också ingången till lägenhetens ena sovrum. Lugnt och skönt beläget, lite avsides från händelsernas centrum. Sedan passerar vi ingången till det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare innan vi kliver in i själva härligheten: den öppna planlösningen för kök och vardagsrum.

Plats för trevliga stunder

Vardagsrumsdelen flyter sömlöst samman med matplats och kök. Trots begränsat antal kvadratmetrar får du plats med matbord och soffa, och öppenheten gör att alla kan delta i konversationen, oavsett om du sitter vid middagsbordet eller i soffhörnet. Om du väljer att flytta in på bottenvåningen har du också utgång till din egen uteplats här – väljer du att flytta in på övervåningen når du istället din mysiga balkong. Båda alternativen skapar extra rum för trevligt umgänge.

Rum för avkoppling

Lägenhetens stora sovrum ligger i anslutning till vardagsrumsdelen. Här finns plats för dubbelsäng och flera garderober – och för ljuva drömmar, såklart.

Ett kök för alla smaker

Sist, men verkligen inte minst. Låt oss ta en titt på det moderna köket som är utrustat med allt du behöver för dina matlagningsäventyr. Inklusive fullstor kyl och frys – och diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett eget förråd och en egen parkering. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 2 sovrum
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Egen uteplats eller balkong
  • Förråd och parkering ingår

Projekt

Kommande försäljning

Brf Bränninge Hagar

Habo, Bränninge

  • Antal bostäder Flerbostadshus
  • Säljstart Kvartal 1 - 2021
  • Inflyttning Från hösten 2022
Läs mer