4 rok 82 kvm

Det här är det perfekta hemmet för dig som vill ha gott om plats i tillvaron med alla bekvämligheter och egen balkong eller uteplats – utan att för den skull bo i hus.

Varmt välkommen in!

Här kommer vi in i en rymlig entré där flera garderober och en klädkammare gör det enkelt att hålla ordning. Raka spåret framåt leder in till lägenhetens sociala hjärta med kök, matplats och vardagsrum – men först tar vi en titt på några mer privata utrymmen.

Rum för sjusovare

På varsin sida om entrén ligger lägenhetens två mindre sovrum. Nästan exakt lika stora, vilket är bra om det finns rättvisefokuserade syskon i familjen. Om inte fungerar de naturligtvis fint som såväl gästrum som hemmakontor. På vägen in mot hemmets härlighet passerar vi också det fina badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Ett smakfullt kök för vardag och fest

Det moderna köket är nästan helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en kort vägg som skapar en behaglig känsla av rum i rummet och gör att du slipper se disken från soffhörnet. Här finns all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, och gott om arbetsyta. Här är det enkelt att trivas vid spisen!

Härliga sociala ytor

Det här hemmet är som gjort för att umgås i! Den välkomnande vardagsrumsdelen bjuder på gott om plats för både soffmys och trevliga middagar. När vädret tillåter kanske festen fortsätter ut på uteplatsen om du flyttar in på bottenvåningen, eller balkongenen trappa upp? Trevligt blir det garanterat, oavsett vilket du väljer.

Din privata oas i tillvaron

Lägenhetens största sovrum får ett lugnt läge vid sidan av vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och flera garderober – en härlig plats att dra sig tillbaka till efter en hektisk dag.

Plats för din personlighet

Lägenhetens inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har både förråd och egen parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 3 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare  
  • Uteplats eller balkong
  • Förråd och parkering ingår

Projekt

Kommande försäljning

Brf Bränninge Hagar

Habo, Bränninge

  • Antal bostäder Flerbostadshus
  • Säljstart Kvartal 1 - 2021
  • Inflyttning Från hösten 2022
Läs mer