Vi uppfyller bostadsdrömmar som vanligt - läs här om hur vi jobbar under rådande förutsättningar

Härliga Habo har massor att erbjuda

Bra bostäder, bra skolor, fina möjligheter till en aktiv fritid och hela Jönköpings utbud på bekvämt avstånd. Habo har blivit hett, inte minst bland barnfamiljer. Häng med till en liten ort med ett förvånansvärt stort utbud.

Kanske tänker du att flytta till en mindre ort som Habo bara innebär att flytta till en plats att sova på, medan ditt egentliga liv fortsätter i Jönköping eller någon annanstans? Tänk om. Här finns faktiskt det mesta du behöver i din vardag – och gott om sådant som sätter guldkant på den. Och från mysiga Bränninge har du nära till det mesta.

En barnvänlig kommun

Allt fler upptäcker Habo, inte minst barnfamiljerna. Inte så konstigt, kanske, att bo på en mindre ort innebär ju ett enklare, tryggare liv. Men Habo kännetecknas också av en skön stämning. Folk som bor här trivs här – och Habo kommun hänger med i utvecklingen. Här satsar man på service till kommuninnevånarna, inte minst när det gäller bra skolor och förskolor. Och när skoldagen är slut finns gott om lekplatser och fina sportanläggningar att roa sig på.

Med nära till allt du behöver

Från Bränninge har du bekvämt cykelavstånd till det mesta, inklusive Habos lilla centrum. Det må varken vara störst eller vackrast, men här finns allt du behöver – och lite till. Du kan handla kläder, skor, presenter, blommor, smycken och inredning med mera – eller göra fynd i någon av second hand-butikerna. Här finns flera mataffärer att välja mellan, och blir du fikasugen rekommenderar vi ett besök på Landhs Konditori. Vill du sedan ha ännu mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping, från Habo station tar tåget under en kvart.

Härlig fritid för hela familjen

I Habo finns aktiviteter för alla smaker, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark. Habo har inte mindre än 11 naturreservat att utforska. Perfekt för både skogspromenader och picknik – eller varför inte prova fiskelyckan? Närheten till Vättern är förstås ett plus, här har du två stränder i toppklass inom räckhåll. Antingen kan du ta cykeln till Domsand , eller bilen till Baskarpsbadet. Och om du föredrar ett dopp i lite varmare vatten har du även flera mindre sjöar att välja på.

Har du koll på Habos smultronställen?

Se här!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Bränninge Hills

Habo, Bränninge

  • Kommun Habo
  • Antal bostäder 33 Parhus, kedjehus och radhus
  • Boarea Från 107 m²
  • Pris Från 1.975.000 kr
  • Inflyttning Hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Projekt

Under planering

Brf Bränninge Hagar

Habo, Bränninge

  • Kommun Habo
  • Antal bostäder Flerbostadshus
  • Säljstart Hösten 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer