Varför välja Brf Bränninge Hills?

Bostäder för alla smaker, smarta planlösningar, idyllisk kvartersmiljö – och ett riktigt bra läge i trygga Habo. Brf Bränninge Hills har en hel del att erbjuda. Läs vidare och se om du håller med.

Ett kvarter utöver det vanliga

Har du tröttnat på stela, likriktade bostadsområden? Då kan Brf Bränninge Hills vara något för dig. Här bor du nämligen i rena rama idyllen. Husens design andas sekelskifte och deras mjuka pastellfärger passar fint in i den lantliga miljön. Det här är ett kvarter där bullerbykänslan är påtaglig, säger projektutvecklare Sead Fejza.

– Vi tror att den här designen kommer att tilltala en bredare kundgrupp, inte minst barnfamiljerna. Det känns fint att få vara med och skapa ett kvarter som verkligen sticker ut från det vi är vana vid i Habo.

Gott och blandat boende

Med grindstolpar och plank förstärks den intima känslan i kvarteret – och parkbänkar bjuder in till att bara sitta ner och umgås i det gröna.

– Tanken bakom området är att skapa en sammanhållning bland de som bor här, man ska känna att ”det här är vår lilla by”. Det här blir den femte föreningen vi på OBOS bygger här i Habo, så vi har lärt oss en hel del om vad våra kunder efterfrågar. Här kan du välja mellan parhus, kedjehus och radhus på 107 respektive 120 kvm, oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform, förklarar Sead.

Bra standard till bra pris

Inredningen är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och för att din egen stil ska kunna ta plats. Bostäderna har en god standard redan från början, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch, så du behöver inte göra en massa tillval om du inte vill. Men naturligtvis finns ändå tillvalsmöjligheter för dig som vill sätta extra egen prägel på ditt nya hem. Och inte nog med det: här i Habo är prisnivån tilltalande.

– Ja, du får väldigt mycket boende för pengarna här. Det är svårt att hitta nyproduktion för prisnivån vi erbjuder i närområdet, konstaterar Sead.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Habo är välkänt som en trygg kommun att växa upp i. Här har du nära till natur, bad och fiske – och i Habos lilla centrum hittar du allt du behöver i vardagen. När du är ute efter ett större utbud finns Jönköping på bekvämt avstånd, vare sig du föredrar att åka bil eller buss.

– Det finns också planer för att bussen till Jönköping ska stanna i Bränninge, när det genomförs behöver du inte ens ta dig in till stationen i Habo, tipsar Sead.

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

– Och när du köper din bostad av OBOS har du ju dessutom tryggheten hos en stor bostadsutvecklare i ryggen, avslutar Sead.

Om jag bodde här…

- Det första jag skulle göra om jag bodde här är att slå på grillen och bjuda över lite grannar. Det här området är som gjort för att umgås i.

Sead Fejza, Projektutvecklare OBOS

Namn: Sead Fejza

Roll: Ansvarig projektutvecklare på OBOS

Bäst med jobbet: Bredden som tjänsten medger: att ena dagen köpa mark för ett nytt bostadsområde och att andra dagen uppleva glädjen när man lämnar över nycklarna till någons nya boende är fantastisk!