1 rok 48 kvm - Ljus och rymlig med riktig sovalkov

Längtar du efter en stor och härlig etta med alla bekvämligheter? Med egen ingång – och dessutom egen uteplats eller balkong? Då ska du titta lite extra på dessa ljuvliga lägenheter.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Innan vi kliver in pausar vi en stund utanför ytterdörren. Här står nämligen din uteplats och väntar på alla kommande trevligheter – eller din balkong, om du väljer att flytta in en trappa upp. Sedan stiger vi in i en välkomnande entré med gott om garderober. Här finns också ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Men vi vänder oss åt andra hållet istället, och spanar in köksavdelningen.

Kök för snabbnudlar och trerätters

Köket är ljust, fräscht och öppet mot vardagsrumsdelen. Dessutom är det utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med bra arbetsytor, inredning från HTH och vitvaror från Siemens. Inklusive diskmaskin, som förenklar livet en hel del. Här ryms också en trevlig matplats för fyra.

Utrymme för umgänge och avkoppling

Vardagsrumsdelen, eller ditt allrum om man så vill, är både ljus och trevlig – och har en spännande detalj i form av en snedvägg som ger lägenheten karaktär och bidrar med ett fint ljusinsläpp. I andra änden av rummet finns din mysiga sovalkov – häng upp ett fint draperi så är ditt privata krypin fixat och klart.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Egen ingång
  • Fint allrum med sovalkov
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
  • Eget förråd
  • Egen uteplats eller balkong vid entrén