2 rok 56,5 eller 59 kvm - välplanerat och mysigt med alla bekvämligheter

Längtar du efter en ljus och härlig bostad med varje kvadratmeter på rätt ställe? Med egen ingång – och egen balkong eller uteplats? Då ska du titta lite extra på dessa trevliga tvåor. Och titta noga: för de finns i två olika modeller – hörnlägenheterna är pyttelite mindre, men har en spännande detalj i vardagsrummet.

Välkommen!

Innan vi stiger på passar vi på att beundra din trevliga uteplats, den hittar du nämligen direkt utanför ytterdörren. Det gäller även om du flyttar in på någon av de två övre våningarna, för då fungerar loftgången som en mysig balkong. Sedan kliver in i en välkomnande entré och känner oss omedelbart som hemma. Här finns praktiska garderober och ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare (i 56,5 kvm). (I lägenheten om 59 kvm är det tvättmaskin och torktumlare).  Men vi fortsätter raka spåret framåt för att utforska resten av härligheten.

Kök för vardagsmat och festmåltider

Här får du njuta av en härligt luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det trevliga köket är utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med inredning från HTH och vitvaror från Siemens. Inklusive diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt. Här finns också en trevlig matplats för fyra.

Utrymme för att umgås

Vardagsrumsdelen är både ljus och trevlig – och här skiljer sig hörnlägenheterna lite från sina kollegor. De har nämligen också en fin detalj i form av en snedvägg som ger rummet extra karaktär. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du plats för soffmys utan problem.

Och för att koppla av

Lägenhetens lugna, sköna sovrum har sin ingång från vardagsrumsdelen. Här finns gott om garderober – och plats för både dubbelsäng och ljuva drömmar.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Egen ingång
  • Fina öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare (i lägenheten om 56,5 kvm).
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare (i lägenheten om 59 kvm).
  • Eget förråd
  • Egen uteplats, på gården eller på loftbalkong