3 rok 72 kvm – för dig som älskar öppen planlösning

Dessa härliga treor passar perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter och egen uteplats eller balkong – utan att för den skull bo i hus. För att tillgodose så många önskemål som möjligt finns de dessutom i två olika planlösningar: den här har helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till en fantastisk sällskapsyta.

Stig på, för all del

Vi ska strax göra det, men innan dess vill vi bara tala om att din fina uteplats i anslutning till entrén är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Det samma gäller din balkong om du flyttar in en trappa upp. Men vi sätter nyckeln i ytterdörren och kliver in i en rymlig entré. Vi hänger av oss, och kikar in i lägenhetens ena sovrum som har ett lugnt och avskilt läge.

 

Här finns också ingången till det fina badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare, men vi fortsätter in i händelsernas centrum: en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en fantastisk sällskapsyta.

Utrymme för att leva livet

Här är det enkelt att umgås! Den välkomnande vardagsrumsdelen rymmer ledigt ett matsalsbord för sex personer, utan att försaka plats för soffmys. Och det moderna köket har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, och gott om arbetsyta. När du behöver handdiska kan du göra det med utsikt, tack vare ett trevligt fönster över diskbänken.

Rum för din personlighet

Lägenhetens inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 2 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Egen uteplats eller balkong vid entrén