Ljuvliga lägenheter i ett lummigt kvarter

Som namnet skvallrar om får Brf Ebbas Trädgårdar känslan av en trädgårdsstad där innergårdens grönska, tillsammans med plank och portaler skapar små hemliga gröna rum att njuta av. Trivsamt så det förslår, för både stora och små.

Inspirationen till kvarteret kommer både från äldre tiders småskaliga stadsbebyggelse och från toppmodern träarkitektur. En lysande kombination! Husens fasader får en jordnära färgsättning som matchar den moderna arkitekturen och tillsammans med allt det gröna skapar en inbjudande helhet. Här är det enkelt att känna sig hemma!

Grön gemenskap

Den mysiga innergården bjuder in till att njuta av livet utomhus. Kliar det i dina gröna fingrar står kvarterets odlingslådor redo att leverera gröna godsaker, kanske hittar du en odlarkompis bland dina nya grannar? Men föredrar du att bara slappa i skuggan med en god bok går det precis lika bra.

Gott och blandat boende

En stor etta med riktig sovalkov? Två rum och kök? Eller kanske en riktigt fin trea, med två olika planlösningar att välja mellan? Här finns plats för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut. Från 48 till 72 smart utnyttjade kvadratmetrar – oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Alla med egen balkong eller uteplats.